ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Ν.4738/2020 - ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Ν.4738/2020 – ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΣΤΟ “WEB TV” ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ: “ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. ΤΟΝΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ 8ΩΡΟ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΔΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ 8ΩΡΟΥ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΕΝΟΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ, Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 384 ΕΥΡΩ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΑΥΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ: BLOG: https://melitzanhsxrhstos.blogspot.com/

ΤΗΛ: 6944518688 EMAIL: x.melitzanis@gmail.com

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel…

& https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9…

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485…

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot…

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f…

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6944518688

2) 6973528354

email: esykpdstereasellados@gmail.com