ΣΤΟ “WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: “ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ.

ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ, Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΩΣ ΕΧΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ .

ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ: BLOG: https://athanasiosmelitzanis.blogspot… THΛ: 6986595201 EMAIL: smelitzanis@gmail.com

ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs1.blogspot.com/

Κ.Π.Δ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

https://www.youtube.com/channel/UCBPt0jMIKQmCudH7-BU6jZw/featured?view_as=subscriber

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

1) 6944518688

2) 6973528354

& email: esykpdstereasellados@gmail.com