Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ
Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ
Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ;

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΑΥΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΚΟΣΜΟΥΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΣΟΥ. ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ, ΣΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣ. Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ;

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΙΑΙΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΣΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ , ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ.

ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ. ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ , ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ. ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΕΛΑΝ ΓΙΑ ΒΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΠΕΙΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΦΘΟΝΟΥ , ΜΙΣΟΣ, ΧΑΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΠΗΓΗ

ΣΕΛ 234-237 ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/persefoni

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pKUW4Z3TSJg]
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=37Q5GFAQNbg]
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YdNp-33vbk]
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6Up09itbkU]
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΦΑΡΑΩ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Α-Ω ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΟΕ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ...
Φυλακές Χαλκίδας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ
«ΔΙΑ-ΣΤΑΣΗ» ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ?
ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 13/10/2019 (...
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Β ΜΕΡΟΣ