Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Η λίστα με τους δικαστές που "εκβιάζονται"... με τα πάθη τους!
Η λίστα με τους δικαστές που “εκβιάζονται”… με τα πάθη τους!

Η λίστα με τους δικαστές που “εκβιάζονται”… με τα πάθη τους!

Απόρρητο φάκελο με 100 ονόματα και “λεπτομέρειες” για την ζωή τους έδωσε η Ε.Υ.Π. σε κυβερνητικό αξιωματούχο.

Η λίστα με τους δικαστές που “εκβιάζονται”… με τα πάθη τους! Απόρρητο φάκελο με 100 ονόματα και “λεπτομέρειες” για την ζωή τους έδωσε η Ε.Υ.Π. σε κυβερνητικό αξιωματούχο. Δωροδοκίες, ροζ ιστορίες και φωτογραφίες πολυτελών σπιτιών στο “κόκκινο ντοσιέ” .

Ένα πουλάκι, από αυτά που πετάει και καταφέρνει να μπαίνει από τα παράθυρα εκεί που οι πόρτες είναι κλειδωμένες μας είπε για έναν φάκελο που περιέχει ονόματα δικαστικών λειτουργών και περιγράφει τις “ιδιαιτερότητες” του καθενός εξ αυτών. 

Αφορμή για αυτό το γεγονός στάθηκε η επιστολή της εν ενεργεία πρωτοδίκης των διοικητικών δικαστηρίων που κατήγγειλε πρόεδρο εφετών ότι την βίασε.

Στην ίδια επιστολή αναφέρει και ονόματα δικηγόρων που δωροδοκούσαν τον συγκεκριμένο δικαστή.

Όπως μάθαμε κυβερνητικός αξιωματούχος ζήτησε από τις κρατικές αρχές να τους δώσουν ότι άλλο σχετικό υπάρχει! Αυτοί που έδωσαν όμως γρήγορα και άμεσα ένα καυτό φάκελο με περίπου 100 ονόματα δικαστικών λειτουργών ήταν… οι “κάτοικοί” στο μέγαρο της Κατεχάκη!

Κάποιος φαεινός εγκέφαλος είχε την ιδέα να προτείνει να ζητηθούν τα πρακτικά από το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο όπου έχει κριθεί πολλές φορές η συμπεριφορά δικαστών για διάφορα αδικήματα.

Η ιδέα αυτή απορρίφθηκε γρήγορα  αφού ο σάλος που θα γινόταν δεν θα είχε προηγούμενο.

Τελικά όπως μάθαμε η Ε.Υ.Π. είχε ήδη το σχετικό φάκελο έτοιμο (!) που αφορούσε τις “ιδιαιτερότητες” πολλών δικαστών! Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να μάθουμε από πότε η Ε.Υ.Π. παρακολουθεί δικαστές και γνωρίζει τα πάντα για αυτούς; Γιατί ο κρατικός αξιωματούχος ζήτησε να μάθει και αυτή τα “εναντίον” τους; Σε ποιους πήγε ο φάκελος αυτός;  Η υπόθεση βρομάει εκβιασμό διαρκείας από πολύ μακριά.

πηγη  edolio5

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. 

ΦΕΚ Α-119/1922 ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ