Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Οι γνωστοί παραπλανητές της κοινής γνώμης έχουν άποψη και για στατιστική!
Οι γνωστοί παραπλανητές της κοινής γνώμης έχουν άποψη και για στατιστική!

Οι γνωστοί παραπλανητές της κοινής γνώμης έχουν άποψη και για στατιστική!

OI ΗΟΑΧΕΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ SMART BOMBS;

Καθόλου παραπλανητική δεν είναι η αναφορά του στρατιωτικού ιατρού στην οποία οι Hoaxes ανακατεύονται.

Οι καλοπληρωμένοι παραπλανητές της κοινής γνώμης που συμβουλεύονται απο τον Ηλία Μόσιαλο, που απο κυβερνητικός εκπρόσωπος επι ΠΑΣΟΞ by Tsoukatos έγινε καθηγητής στο LSE και σύμβουλος του φίλου των παιδεραστών Έλληνα ΠΘ, δεν αντιλαμβάνονται πως η θνητότητα αφορά τη μέθοδο συλλογής δεδομένων και την περίοδο μέτρησης της και συγκρίνουν ανόμοια πράγματα.

Δέστε ένα παράδειγμα εδώ. Τα ποσοστά αλλάζουν απο μελέτη σε μελέτη για τη θνητότητα και αυτό είναι λογικό και αναμενόμενο. Σημασία έχει η ερμηνεία. Σε αυτή τα Hoaxes δεν μπορούν να προχωρήσουν…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟΣΣΣ HOAXES

Έχω πεί επίσης, πως οι γιατροί πρέπει να μιλάνε για τα ιατρικά θέματα που γνωρίζουν. Μάσκες, ειδικά μέτρα και μαθηματική επιδημιολογία δεν είναι το πεδίο τους. Λογικό είναι να αποτύχει η επιτροπή στη στρατηγική κατά της πανδημίας και να υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι στην Ελλάδα απο ότι σε άλλες χώρες. Λάθη έκανε η επιτροπή στα lockdown, έφερε καταστροφή της εστίασης και του τουρισμού, καταστροφή της οικονομίας και μεγάλη οικονομική ύφεση. Λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν.

Δεν μπορούν τα ειδικόσσσ να είναι σε επιτροπές και ταυτόχρονα να σιτίζονται έμμεσα απο εταιρείες. Τα ξέρουμε τα κόλπα αυτά. Στην παρούσα επιτροπή κουμάντο κάνουν τα εμβόλια. Λύσεις με εξαιρέσεις δεν μπορούν να υπάρχουν.

ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Οι Hoaxes ως μη όντες επιστήμονες αλλά βιολιτζήδες και κλαρινογαμπροί χωρίς δίπλωμα, κάνουν πολύ συχνά επιστημονικά λάθη. Λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος δεν ασχολούμαι με το τί κάνουν αλλά όποτε ασχολούμαι μαζί τους βλέπω πως κάνουν λάθη με ύφος ειδικού σε όλα!!! Κάπου άρχισαν να το πιστεύουν και οι ίδιοι.

Οι Hoaxes έχουν άποψη για μάσκες, για εμβόλια, για στατιστικές μελέτες νομίζοντας πώς όλα στην επιστήμη είναι μόνο αλήθεια ή ψέματα. Η ουσία είναι πως δεν καταλαβαίνουν ό,τι διαβάζουν, γιατί δεν έχουν την ικανότητα και την επιστημονική πληρότητα να το καταλάβουν. Συγκρίνουν στις εξηγήσεις που κάνουν, φράσεις ανάμεσα σε έγκυρες και μη έγκυρες δήθεν γραπτές αναφορές και κάνουν δημόσια δικαστήρια καταστρέφοντας ηθικά και οικονομικά ανθρώπους. Την επιστημονική ουσία και το βάθος ενός θέματος, δεν είναι δεδομένο πως αντιλαμβάνονται σωστά ούτε αυτοί ούτε οι σύμβουλοι τους. Τί ξέρει π.χ. ο σύμβουλός τους Ηλίας Μόσιαλος απο μάσκες, ειδικά μέτρα, μαθηματική επιδημιολογία, ανοσία αγέλης, εμβόλια κλπ. Τίποτα. Πώς θα έχουν τότε άποψη και αυτοί;

Στην Ελλάδα μιλούν όλοι και βασιλεύουν οι θεότυφλοι ενώ καταστρατηγείται το σύνταγμα για να κάνει δουλίτσες το Μαξίμου.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΚΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΚΑΚΟ

Δεν πρέπει να ξενίζεται κανένας μέ όσα συμβαίνουν. Το πολίτευμα δεν λειτουργεί. Δεν μπορεί ένας δικαστής να αποφασίζει σωστά σε μια χώρα που εμποδίζονται να ακουστούν άλλες απόψεις.

Δεν είναι δυνατό MKO σαν τους Hoaxes να παριστάνουν τον αστυφύλακα στο διαδίκτυο υποκαθιστώντας την αστυνομία. Δεν μπορεί το σύνταγμα να δίνει ελευθερίες στον πολίτη και αυτές να καταστέλλονται απο ένα ΠΘ με φίλους παιδεραστές. Το σύνταγμα βάζει το ΚΑΤΩ όριο στις ελευθερίες και ΟΧΙ το ανώτερο. Κατανοητό; Aυτό το όριο κανένα FB δεν μπορεί να καταστέλλει με κανονισμούς που έρχονται σε αντίθεση με άρθρα του συντάγματος. Το θέμα αφορά και τους εμβολιασμούς. Δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικοί.

ΟΙ “ΜΕΛΕΤΕΣ” και ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ

ΟΙ “ΜΕΛΕΤΕΣ” και ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ
ΟΙ “ΜΕΛΕΤΕΣ” και ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ

Δεν μπορεί μια επιστημονική ομάδα σε μελέτη της να μιλάει για ασφαλή εμβόλια, όταν μέλη της σιτίζονται απο εταιρείες εμβολίων. Στην Ελλάδα καταργήθηκε το ασυμβίβαστο. Κυβερνάει η Σάρα και η Μάρα.

ΠΗΓΗ : zcode-gr.blogspot.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ :

ELLHNIKA HOAXES

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ