Home ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ
Reading Time: 4 minutes

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 1 ΑΙΜΑΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΚΟΜΗ.! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ! ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ; ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Η ΕΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΥΣΣΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΘΕΝΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΘΟΡΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΣΟΔΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΖΕΙΝΗ (ΙΣΧΥΡΗ ΚΟΛΛΑ) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΕ Ε ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ! ; ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ – ΠΛΟΥΤΟ – ΑΞΙΕΣ – ΑΡΧΕΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Exit mobile version