ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ” ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ , ΑΠΑΞΙΩΣΗ , ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ , ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ,ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΔΙΔΑΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ. ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΗΛΥ ΦΥΛΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ , Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΘΩΝ , ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΡΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ο ΑΡΡΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΘΗΛΥ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ. ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ- ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ , ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ’

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.

1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.

1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.

1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.

1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.

1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.

1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.

1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.

1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50% φόρος προς την πολιτεία.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ