Reading Time: 4 minutes

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΔΕΜΕΡΤΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 40%. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ TOUR OPERATORS ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ “ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ” ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ “ΠΡΑΣΙΝΗ” ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ (ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΔΟΛΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝΕ)ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ “ΠΙΣΤΕΥΩ” ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ “ΠΙΣΤΕΥΩ” ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 400 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ “ΠΙΣΤΕΥΩ”. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ. ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.