Η ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ “ΜΠΟΛΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ "ΜΠΟΛΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Η ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ “ΜΠΟΛΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΕΡΙ ΔΡΑΚΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Η ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ “ΜΠΟΛΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΠΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΩΣ ΧΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΨΕΜΜΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΕΚ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945; (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.)

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ “ΔΕΣΟΥΝ” ΤΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣ;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ;

ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.

ΠΟΣΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΣΥΨΑΙΜΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ( ΚΟΙΝΩΣ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ)

ΕΙΔΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΝΟΑ ΓΡΑΦΕΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ” ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.

ΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ;

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΑΘΕ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΓΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ…ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ…ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ-STATUS ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ Η ΔΡΑΚΟΦΥΛΛΑΔΑ.

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΟΥΛΗ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΘΡΟ.

ΑΥΤΟN ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΧΑΖΟΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΟΗΣΗΣ.

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ.

“ΚΟΙΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΤΡΕΜΕΙ”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-)|(-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -)|(- ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

 

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ  ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.

2.0.  Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:

2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.

2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.

3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.

4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.

5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.

6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.

7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.

8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.