Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ Γιάννη Πρετεντέρη!!
ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ Γιάννη Πρετεντέρη!!

Ο Γκουρού της δημοσιογραφίας μίλησε. Έλεος!

ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ Γιάννη Πρετεντέρη!!

Η Νοβαρτις κατηγορήθηκε στην Αμερική για χρηματισμό γιατρών και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ αξιωματούχων στην Ελλάδα και το παραδέχθηκε !

Γι αυτό πλήρωσε 300 εκατομμύρια δολλαρια προς το αμερικανικό δημόσιο !

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες με τις καταθέσεις τους συνέβαλαν σε αυτό !
Το FBI και η αμερικανική δικαιοσύνη μετά από εξονυχιστικό έλεγχο ,έστειλαν τα ονόματα 7 πολιτικών της χώρας μας για έλεγχο από την Ελληνική δικαιοσύνη .Σε έναν ασκήθηκε δίωξη (Λοβερδος), σε δυο εκκρεμεί (Γεωργιαδης, Αβραμοπουλος),οι άλλοι μπήκαν στο αρχείο ……..

Έστειλαν και τους λογαριασμούς πολιτικού προσώπου τους οποίους ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παραλάβει ο εισαγγελέας Αγγελης που στην «κατάθεση» του βασίστηκε η θεωρία για «Ρασπούτιν» και «σκευωρία Νοβαρτις» για να διωχθεί η Τουλουπακη από τη θέση της και να στείλουν οι πολιτικοί εντολοδόχοι σου τον Παπαγγελόπουλο σε ειδικο Δικαστήριο!

ΤΩΡΑ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ!!
Σας έχει πάρει χαμπάρι και η Ευρωπαία επίτροπος και οι Βρυξέλλες γι αυτό ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων για να τους εκφοβίσετε,να τους εκβιάσετε μπας και θαφτεί το σκάνδαλο οριστικά στην ΕΛΛΑΔΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!

Το μόνο που αποδεικνύεις με αυτό το εμετικό σου άρθρο στα ΝΕΑ του Μαρινάκη είναι όντως πως τα «money» που σας τάισαν μια μερίδα ΛΑΣΠΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ήταν ΠΟΛΛΑ και ουρλιάζεις για σώσεις τα αφεντικα σου !
…και να θυμάσαι …Η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ…ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ,ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ αυτούς που Χρεωκοπησαν τη χώρα και τους παπαγάλους που τους λιβανίζουν….ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ!!!
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ