Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Το απύθμενο θράσος πολιτικών που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και οι πολίτες χρυσόψαρα
Το απύθμενο θράσος πολιτικών που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και οι πολίτες χρυσόψαρα

Το απύθμενο θράσος πολιτικών που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και οι πολίτες χρυσόψαρα

Αλήθεια σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα τολμούσε να βάλει υποψηφιότητα για την αρχηγία κόμματος πολιτικός που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διαφθορά;

Οι αθλιότητες πολιτικών που θέλουν να βγάλουν τις μάσκες των προστατευόμενων μαρτύρων του σκανδάλου Novartis, παραγνωρίζοντας ότι μπορεί να κινδυνεύει ακόμα και η ζωή τους. Μία φορά άθλιοι πάντα άθλιοι

Στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι νομίζουν ότι οι πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου και μπορούν να τους σερβίρουν σανό και να το καταπίνουν αμάσητο.

Το τελευταίο παράδειγμα μας το δίνουν οι “έξι” (Σαμαράς, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος, Γεωργιάδης, Λοβέρδος και Στουρνάρας”) οι οποίοι επικαλούνται τη νομιμότητα, το δίκαιο και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για να ζητήσουν να αποκαλυφθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες του σκανδάλου Novartis.

Εμείς θα αφήσουμε στην άκρη το γεγονός πως δεν είναι νόμιμη η ενέργεια των “εξι” να υποβάλουν υπόμνημα, όπως επισημαίνει ο Δημήτρης Τσοβόλας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και θα θυμηθούμε δύο γεγονότα.

Ο μέγας συνταγματολόγος Ευάγγελος Βενιζέλος, που τόσο υπερασπίζεται το δίκιο και τη νομιμότητα, είναι ο εμπνευστής του νόμου περί ευθύνης υπουργών που άνοιξε τεράστιο παράθυρο να απαλλάσσονται και να μένουν ατιμώρητοι υπουργοί ακόμα  και αν κατηγορηθούν για διαφθορά ή διασπάθιση δημοσίου χρήματος αν δεν βρεθεί το “μαύρο”  χρήμα. Χωρίς “μαύρο”  χρήμα το… δίκαιο που τόσο υπερασπίζονται το έτρωγε η…παραγραφή.

Ο ίδιος και ο έτερος σωματοφύλακας της νομιμότητας και του δικαίου, ο διεκδικητής της αρχηγίας του ΚΙΝΑΛ (αλήθεια σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα τολμούσε να βάλει υποψηφιότητα για την αρχηγία κόμματος πολιτικός που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διαφθορά;) Ανδρέας Λοβέρδος, όταν στη Βουλή συζητούσαν για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ακη Τσοχατζόπουλου, ισχυρίζονταν πως ήταν τηλεφωνικοί αριθμοί. Με τόσο σθένος υπερασπιζόντουσαν τη νομιμότητα και το δίκιο.

Αυτοί οι δύο και άλλοι δύο, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Αδωνις Γεωργιάδης, που έχουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με την έρευνα για το σκάνδαλο Novartis, πήραν τα καριοφίλια και βγήκαν στο κλαρί μαζί με Σαμαρά και Στουρνάρα για να υπερασπιστούν το δίκαιο και τη νομιμότητα.

Οχι στο βουνό δεν βγήκαν ακόμα, ούτε διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους δημοσίως για να μας πείσουν… Ούτε ευτυχώς απειλούν να τους κρεμάσουν στο Σύνταγμα ή να τους εκτελέσουν στο Γουδί…

ΠΗΓΗ : eretikos.gr Ο Προβοκάτορας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Novartis: Κεραυνοί κατά Σαμαρά, Βενιζέλου, Λοβέρδου και Σία για την επίθεση στους προστατευόμενους μάρτυρες

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ