Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Τ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ 2019 ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 1,48 % ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 1,288,4 ΔΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ 2019 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ 688.243.000.000 ΔΙΣ ΑΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΙΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΙΣ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

 

6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.

6.2.  Θα  δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.

6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.

6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.