Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Μηταράκης: Έτοιμες τις επόμενες εβδομάδες οι νέες δομές σε Σάμο-Κω-Λέρο

Μηταράκης: Έτοιμες τις επόμενες εβδομάδες οι νέες δομές σε Σάμο-Κω-Λέρο
Μηταράκης: Έτοιμες τις επόμενες εβδομάδες οι νέες δομές σε Σάμο-Κω-Λέρο

«Μέσα στο 2022 θα έχει ολοκληρωθεί αυτό που ονομάζουμε εθνικό σύστημα πρώτης υποδοχής με κλειστά και ελεγχόμενα κέντρα», δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

«Ολοκληρώνεται τις επόμενες εβδομάδες η κατασκευή νέων δομών σε Σάμο, Κω και Λέρο, είναι σχεδόν έτοιμα τα κέντρα ακριβώς όπως τα είχαμε περιγράψει και στα τρία νησιά», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, αναφορικά με τις νέες δομές.

Αναφορικά με την Σύνοδο Κορυφής και τα χρήματα που θα δοθούν στην Τουρκία για το μεταναστευτικό, ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι η Τουρκία αυτή τη στιγμή φιλοξενεί περίπου 4 εκατομμύρια πρόσφυγες, η Ευρώπη στηρίζει την Τουρκία για να στηρίξει την ΕΕ και για να μην έχουμε ροές προς την Ευρώπη.

«Η αλήθεια είναι ότι στα ελληνικά νησιά το τελευταίο 12μηνο η μείωση είναι 96% σε σχέση με το προηγούμενο. Δηλαδή το τελευταίο 12μηνο στα ελληνικά νησιά έχουνε μπει 2.300 αντί 63.000 που είχανε μπει στο προηγούμενο 12μηνο. Άρα υπάρχει μια πολύ μεγάλη μείωση ροών αυτό δεν σημαίνει ότι η Τουρκία εφαρμόζει πλήρως την κοινή δήλωση του 2016», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο θέμα των επιστροφών για παράδειγμα ενώ δέχτηκε επιστροφές στις αρχές του 2020 μετά τον Μάρτιο του ’20 επικαλούμενη την πανδημία, ίσως δικαιολογημένα στην αρχή σίγουρα αδικαιολόγητα σήμερα η Τουρκία δεν αποδέχεται την επιστροφή όσων δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Η θέση της Ελλάδας εδώ και μήνες είναι ότι πρέπει να εφαρμοστεί αυτή η κοινή δήλωση από όλους, και η Ευρώπη να εκπληρώσει τις δικές της υποχρεώσεις που αυτό βοηθάει τη χώρα μας στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής πίεσης και η Τουρκία να αναλάβει τις δύο δικές της υποχρεώσεις και νομίζω ότι πλέον η ΕΕ είναι πολύ πιο επιφυλακτική και αυτή η λογική της διαρκής παρακολούθησης της εφαρμογής νομίζω πλέον είναι πιο δεδομένη από την πλευρά της ΕΕ για να συνεχίσουν και να ολοκληρωθούν οι εκταμιεύσεις τους επόμενους μήνες και χρόνια», επισήμανε μεταξύ άλλων.

«Αυτή τη στιγμή περίπου ο 20% των διαμένοντων σε δομές φιλοξενίας στα νησιά μας είναι προς επιστροφή, είναι ένα θέμα το οποίο θα επαναφέρει η Ελλάδα. Θέλω να πιστεύω και μετά τη χθεσινή απόφαση του ευρωπαϊκού συμβουλίου, μετά την επίσκεψη Φον ντερ Λαιν και Μισέλ στην Άγκυρα όπου ξεκίνησε αυτή η συζήτηση, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού θέλω να πιστεύω ότι η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία για να θεμελιώσει και να ισχυροποιήσει τη θετική ατζέντα που φαίνεται ότι στην παρούσα φάση και η Τουρκία επιδιώκει», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Αυτή τη στιγμή από τους 7000 που βρίσκονται στα νησιά μας το 20% είναι προς επιστροφή, είναι αυτοί οι 1450. Να σημειώσω ότι τον Ιανουάριο του 2020 είχαν 42.000 άτομα να μένουν σε 5 νησιά ο αριθμός αυτός σήμερα έχει μειωθεί σε 7.000. Άρα πλέον έχουμε πετύχει την αποσυμφόρηση των νησιών μας και χθες καταφέραμε μετά από σκληρή διαπραγμάτευση στο Eurogroup και τη βοήθεια της ευρωπαϊκής επιτροπής να μονιμοποιήσουμε το ΦΠΑ σε αυτά τα 5 νησιά του Αιγαίου που σήκωσαν το βάρος της κρίσης», σημείωσε επεξηγηματικά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

«Είναι δεδομένο ότι η χώρα μας θα αποτελεί πύλη εισόδου προς την Ευρώπη για τις επόμενες δεκαετίες μ τα θέμα είναι οι ροές να είναι πολύ περιορισμένες και να μην να επηρεάζουν όπως μας επηρέαζαν το 2015 αλλά δεν μπορεί κανείς να πιστεύει ότι δεν θα υπάρχουν μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη τις επόμενες δεκαετίες. Το θέμα πλεόν είναι να μην έχεις πίεση στα νησιά για παράδειγμα η Λέρος έχει μια δομή χωρητικότητας 800 ατόμων, είχε φτάσει κάποια στιγμή να φιλοξενεί 1.600, σήμερα έχει 80 άτομα. Στην Κω είναι 78 άτομα, στη Χίο είναι 495 πλέον αυτή η πίεση που ξέραμε δεν υπάρχει», τόνισε ο κ. Μηταράκης.

Ερωτηθείς ποια νησιά δέχονται μεγαλύτερη μεταναστευτική πίεση, ο υπουργός απάντησε: «Είναι σχεδόν μηδενική σε όλα τα νησιά κατ’ ελάχιστον λίγο περισσότερο στη Λέσβο. Στη Λέσβο είχαμε 22 χιλιάδες άτομα στη Μόρια αυτή τη στιγμή έχουμε 4900, είναι το μόνο νησί που ακόμα υπάρχει ένας όγκος στη δομή φιλοξενίας αλλά η δομή έχει κατασκευαστεί για 8.000 θέσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συμφόρηση και πίεση. 1.000 άτομα είναι προς επιστροφή στην Τουρκία που είναι στη Λέσβο».
«Τους τελευταίους μήνες έχουνε φύγει από τη χώρα μας περισσότεροι πλέον από όσοι έρχονται, έχουμε ένα θετικό ισοζύγιο απελάσεων, επιστροφών και μετεγκαταστάσεων σε σχέση με νέες αφίξεις», δήλωσε.

Για τον εμβολιασμό των μεταναστών και προσφύγων, ανέφερε: «Σε όλες τις δομές έχει πάει ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson. Έχουν εμβολιαστεί όλοι όσοι ήθελαν. Από τους 50 χιλιάδες ανθρώπους που μένουν σε δομές φιλοξενίας έχουμε 3 μόνο απώλειες ανθρώπινης ζωής από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα».

Αναφορικά με τις αιτήσεις ασύλου, ο υπουργός σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα υπόλοιπο 63 χιλιάδων αιτήσεων, πέρυσι εκδώσαμε 106 χιλιάδες αποφάσεις. Ο στόχος μας είναι στο τέλος του 2021 να μην έχουμε εκκρεμότητες ασύλου παρελθόντων ετών».

«Επισήμως στη χώρα μας έχουμε 50 χιλιαδες πρόσφυγες, ανεπισήμως πρέπει να είναι πολύ λιγότεροι γιατί επειδή αυτοί ανανεώνουν τα χαρτιά τους κάθε 3 χρόνια αν έχουνε φύγει δεν εμφανίζεται στη δικιά μας βάση δεδομένων, θα εμφανιστεί αν αυτοί στην τριετία δεν επανέλθουν για ανανέωση άρα θα δούμε πόσοι είναι συνολικά. Οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες είναι περίπου 50 χιλιάδες, οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας είναι 63 χιλιάδες άρα συνολικά το μεταναστευτικό αφορά το 1% του συνολικού πληθυσμού της χώρας», πρόσθεσε.

Για τον έλεγχο των ΜΚΟ, ο κ. Μηταράκης επισήμανε: «Ο έλεγχος έχει μεγάλο αποτέλεσμα, πάρα πολλές οργανώσεις που κινιόντουσαν στα νησιά τα προηγούμενα χρόνια έχουν φύγει από μόνες τους από την Ελλάδα. Θεωρώ ότι αυτή η νομοθεσία έκανε και μια αυτοκάθαρση του χώρου, έχουνε μείνει πολύ λιγότερες οργανώσεις απ’ όσες λειτουργούσανε. Προχωράει και έχουν πιστοποιηθεί αρκετοί Οργανισμοί και η Αστυνομία και το Λιμενικό σε διάφορες περιπτώσεις έχει ανοίξει και ποινικές δικογραφίες, σε αυτές τις περιπτώσεις που κάποιες ΜΚΟ εμπλέκονται και σε διακίνηση».

ΔΗΜ: Άρα εάν κάποια στιγμή έχουμε ξανά πρόβλημα θεωρείτε ότι δεν θα ξαναβρεθούμε μπροστά σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισαν τα νησιά μας μέχρι και το 2019-‘20. Μπορούμε να το ελέγξουμε;

«Μπορούμε να το ελέγξουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, ποτέ δεν μπορείς να το ελέγξεις σε απόλυτο βαθμό. Είδατε και πέρυσι στον Έβρο ότι έχουμε την τεχνική ικανότητα και την αποφασιστικότητα να αποτρέψουμε την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού», απάντησε ο υπουργός.

«Θέλω να πιστεύω ότι το καλοκαίρι φέτος θα είναι πολύ πιο ήσυχο από προηγούμενα καλοκαίρια στο θέμα του μεταναστευτικού. Μέχρι στιγμής ο Ιούνιος εξελίσσεται πάρα πολύ ομαλά», κατέληξε.

ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!

Πηγή



ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσία τους προς την Πολιτεία.

1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.

1.3.Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.

1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.

1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.

1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.

1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας.

1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.

1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.

1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.

1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.

Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ