Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά
Το Δελτίο Τύπου είναι ενημέρωση
Το Δελτίο Τύπου είναι ενημέρωση

Το Δελτίο Τύπου είναι ενημέρωση

Οι παρερμηνείες σχετικά με το τι είναι το Δελτίο Τύπου είναι πάρα πολλές .

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΌΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΓΌΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.

ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΤΛΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ” (η ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΠΔ ΤΑΔΕ) ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑΔΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ “ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ”, ΔΛΔ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ; ΤΗΝ ΒΑΣΗ; ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΙΛ (ΞΕΝΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΜΜΕ, η ΦΊΛΑ ΠΡΟΣΚΥΜΕΝΟΥΣ ) Η ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ , ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;;;

 Πολλοί λένε πως ασχολούνται με τις Δημόσιες Σχέσεις , λίγοι είναι σε θέση να εξηγήσουν τι είναι οι Δημόσιες Σχέσεις 

Ακριβώς στην ίδια λογική πολλοί λένε πως είναι επαγγελματίες στην επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων και γνωρίζουν να συντάσουν Δελτίο Τύπου και να σχεδιάζουν τα λοιπά “εργαλεία” δημοσιότητας αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν μία κακή εικόνα για την επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων και τα μέσα που αυτή χρησιμοποιεί .

Το Δελτίο Τύπου εντάσεται στις ενέργειες δημοσιότητας .

Δημοσιότητα είναι η εξ’εμπειρίας και προσωπικής διαπίστωσης επικοινωνία απο πλευράς μέσου ενημέρωσης οποιαδήποτε μορφής , χωρίς να έχει καταβληθεί χρηματικό ποσό για αγορά χώρου και χρόνου στο μέσο αυτό .

Για να δοθεί δημοσιότητα απο ένα μέσο ενημέρωσης σημαίνει πως η ενημέρωση αυτή παρουσιάζει ενδιαφέρον για το μέσο και το κοινό αυτού .

Το Δελτίο Τύπου παρουσιάζει μία είδηση που αφορά την επιχείρηση ή τον οργανισμό και η είδηση αυτή προκαλεί αλλαγή στη συμπεριφορά όσων εκτίθονται στην είδηση αυτή .
Το Δελτίο Τύπου είναι απαραίτητο να είναι ενταγμένο και να αποτελεί μέρος και τακτική ενός πλήρους πλάνου Δημοσίων Σχέσεων .

Η επιστημονική σύλληψη του Δελτίου Τύπου ανήκει στον Έντουαρντ Μπερνάις , τον θεωρητικό πατέρα των Δημοσίων Σχέσεων , το 1912 .
Όταν προσπαθούσε να αποδείξει τη θεωρία του πως η ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να επηρρεαστεί αποκλειστικά και μόνο με επικοινωνιακές μεθόδους , διαπίστωσε πως εάν έγραφε ο ίδιος κείμενα τα οποία εξηγούσαν ιδιαίτερες πτυχές για το προιόν στο οποίο πειραματιζόταν και τα παρέδιδε στις εφημερίδες , τότε οι δημοσιογράφοι έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον και όταν τα δημοσίευαν οι πολίτες επηρεάζονταν γιατί θεωρούσαν αυτό το κείμενο ως μία αυθεντική εμπειρία του δημοσιογράφου .

 

Το Δελτίο Τύπου παρουσιάζει πάντα είδηση
Δεν υπερβάλει
Αναφέρει αληθινά γεγονότα
Δεν μεροληπτεί
Είναι ακριβές ως προς την πληροφόρηση

Την ευθύνη για το σχεδιασμό και τη σύνταξη του Δελτίου Τύπου έχει ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων.

Στο πάνω μέρος της σελίδας θα πρέπει να υπάρχει η φράση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ , ώστε να είναι γνωστή η ταυτότητα του κειμένου που ακολουθεί και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις ( για παράδειγμα πως δεν πρόκειται για πρόσκληση ή για κάποιας άλλης μορφής έγγραφο ) .

Τίτλος : Ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων ,επιλέγει τίτλο ο οποίος να τραβά αμέσως την προσοχή και να παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους συντάκτες που γίνονται αποδέκτες .Ο τίτλος πρέπει να είναι μέχρι οκτώ λέξεις . Να είναι σαφής και όχι γενικός .

Πρώτη Παράγραφος – Lead : Το Δελτίο Τύπου , στην πρώτη φράση θα πρέπει να απαντά στις ερωτήσεις :

Ποιός ; – Τι ; – Πού ; – Πότε; – Γιατί ; – Πως ;

Τα ερωτήματα αυτά όχι απαραίτητα με τη συγκεκριμένη σειρά αλλά με τρόπο τέτοιον ώστε να παράγεται σωστή συντακτική – νοηματική και εννοιολογική απόδοση .

Λίγα Λόγια : Η φράση αυτή είναι ακριβώς κάτω από την πρώτη παράγραφο . Ακολουθούν στοιχεία ιστορικά , τα οποία συνοδεύουν την είδηση . Η σκοπιμότητα της παραγράφου ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ είναι να αυξήσει το ενδιαφέρον των συντακτών για την είδηση την οποία προσφέρει το Δελτίο Τύπου .

Υπογράμμιση : Την πρώτη παράγραφο στην οποία έχουμε απαντήσει στα 6 βασικά ερωτήματα , την υπογραμμίζουμε στέλνοντας το μήνυμα στο δημοσιογράφο πως εάν επιλέξει να τοποθετήσει το Δελτίο Τύπου , όπου υπάρχουν υπογραμμίσεις ,οι φράσεις αυτές θα μπούν αυτούσιες χωρίς την παραμικρή αλλαγή .

Εμπάργκο : Η λέξη εμπάργκο τοποθετείτε πρίν τον τίτλο όταν ο Σύμβουλος στις Δημόσιες Σχέσεις , επιθυμεί να ανακοινωθεί ή δημοσιευθεί το Δελτίο Τύπου , μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα . Μάλιστα αυτά τα στοιχεία ακολουθούν μετά από τη λέξη Εμπάργκο .

Πληροφορίες : Το Δελτίο Τύπου , κλείνει με τη φράση : Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο……κα ……στον τηλεφωνικό αριθμό ………. ή σε λινκ – σύνδεσμο σελιδας site , blog, ή άλλο.

Ο επαγγελματίας στις Δημόσιες Σχέσεις του οποίου το ονοματεπώνυμο αναγράφεται πρέπει να είναι εξαιρετικά καλά ενημερωμένος για το θέμα και τις λεπτομέρειες του Δελτίου Τύπου , ώστε όταν επικοινωνήσουν μαζί του Δημοσιογράφοι να απαντήσει σε κάθε ερώτηση τους .

Ποσότητα : Το Δελτίο Τύπου όπως καλά γνωρίζει ο Σύμβουλος στις Δημόσιες Σχέσεις , δεν πρέπει να είναι φλύαρο . Ο μισός χώρος μίας Α4 σελίδας είναι αρκετός για να δώσει την είδηση .

Σκοπός : Το Δελτίο Τύπου προσφέρει πάντα και μόνο Είδηση . Δεν είναι πρόσκληση ή όποιας άλλης μορφής έγγραφο .

Ανακοίνωση Τύπου : Είναι ένα ακόμα «εργαλείο» στις Δημόσιες Σχέσεις . Πρόκειται για Δελτίο Τύπου για το οποίο ο Σύμβουλος στις Δημόσιες Σχέσεις , αγοράζει χώρο και χρόνο ώστε αυτό να τοποθετηθεί οπωσδήποτε . Είναι στην ουσία «πληρωμένο» Δελτίο Τύπου , όταν ο Σύμβουλος στις Δημόσιες Σχέσεις δεν ρισκάρει την επιλογή του δημοσιογράφου κατά κύριο λόγο σε περιπτώσεις κρίσεων – πρόγραμμα των Δημοσίων Σχέσεων Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων .

Απαγορευμένη Φράση : ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ . Δεν παρακαλείται ποτέ και κανένας να πράξει το καθήκον του . Εάν το Δελτίο Τύπου είναι καλά γραμμένο , προσφέρει είδηση και έχει ενδιαφέρον για τον δημοσιογράφο τότε αυτός θα το δημοσιεύσει . Όταν δεν δημοσιεύονται τα Δελτία Τύπου σας μην τα βάζετε ποτέ με τους δημοσιογράφους αλλά μελετήστε τι δεν κάνετε σωστά .

Αποστολή : Δημιουργήστε βάσεις δεδομένων με τα e-mail των δημοσιογράφων ανά κατηγορία θέματος ρεπορτάζ .Στέλνετε Δελτία Τύπου, Τρίτη – Τετάρτη ( κυρίως ) και Πέμπτη . Προτιμήστε τις ώρες 14.00 – 19.00 .Πλέον στην εποχή μας αποφύγετε την αποστολή με Fax . Στις ομαδικές αποστολές τοποθετήστε τα e-mail στην ένδειξη BCC – Κρυφή Κοινοποίηση , ώστε να λαμβάνει ο κάθε δημοσιογράφος το mail σας ατομικά μη βλέποντας όλους τους υπόλοιπους παραλήπτες .

Πρακτικές Συμβουλές :

Ο τίτλος και το ξεκίνημα των παραγράφων προσπαθήστε με κάθε τρόπο να είναι ενδιαφέροντα και σημαντικά .

Στην πρώτη παράγραφο να λέτε όλη την ιστορία της είδησης την οποία διοχετεύει το δελτίο τύπου . Μην αφήνετε ποτέ στοιχεία για τη συνέχεια του δελτίου . Αν αυτό δεν αρέσει από την αρχή κανένας δημοσιογράφος δεν πάει στη συνέχεια .

Μην ξεχνάτε ποτέ να σκέφτεστε τι είναι σημαντικό σαν είδηση για τον δημοσιογράφο και το κοινό του .Τι θα ήθελαν να γράψετε στην ιστορία του δελτίου τύπου σας .

Γράφετε πάντα το δελτίο τύπου όπως θα θέλατε να δημοσιευθεί αλλά στη λογική του δημοσιογράφου που απευθύνεται . Αν πετύχετε αυτό τον συνδυασμό ο δημοσιογράφος δεν έχει κανέναν λόγο να μην το βάλει όπως το στέλνετε .

Είναι βασικό προσόν οι φράσεις να είναι μικρές και ουσιαστικές . Γράφετε μικρά δελτία τύπου .Μην ξεχνάτε πως αυτά μεταφέρουν είδηση ΜΟΝΟ .

Να γράφετε χρησιμοποιώντας απλές και κατανοητές λέξεις . Μην γράφετε λογοτεχνικά , το δελτίο τύπου .
Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε λέξεις που προσδιορίζουν την είδηση σας .Π.χ ….η εταιρεία μας είναι χορηγός σε ένα φανταστικό γεγονός …… Αντιθέτως , περιγράψτε αυτό το γεγονός με τέτοιον τρόπο που να συμπεράνει ο δημοσιογράφος πως είναι φανταστικό ……

Χρησιμοποιήστε φράσεις και λέξεις που να δίνουν εικόνες .

Μην χρησιμοποιείτε λέξεις τις οποίες μπορεί να μην καταλαβαίνει ο δημοσιογράφος .
Βεβαιωθείτε πως το δελτίο σας είναι απόλυτα κατανοητό .

Μην στέλνετε σε ολα τα Μέσα Ενημέρωσης ακριβώς το ίδιο Δελτίο Τύπου. Εάν το προσαρμόζετε , χωρίς να αλλοιώνετα η είδηση θα δείτε τον αρχικό σας στόχο για τον αριθμό των εντύπων που θα δημοσιεύσουν το δελτίο να αυξάνεται .

ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΙΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ

Οταν ο δημοσιογράφος ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ συνεχώς με Δελτία Τύπου από εσάς, το ποιό πιθανο ειναι να μην τα δημοσιεύσει και να τα ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ η ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ η ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ JPG ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1024χ768 PIXELS ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1mb.

ΜΟΡΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ Δελτίου Τύπου

ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ WORD  KAI OXI ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ EMAIL η ΣΕ ΜΟΡΦΉ PDF ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΊ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Δ/Τ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΑΠΟ ΣΑΡΩΤΗ) ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ Μ.Μ.Ε. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

Πηγη : georgepapatriantafillou.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.

ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΤΛΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ” (η ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΤΑΔΕ) ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑΔΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ “ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ”, ΔΛΔ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ; ΤΗΝ ΒΑΣΗ; ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΙΛ (ΞΕΝΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΜΜΕ, η ΦΊΛΑ ΠΡΟΣΚΥΜΕΝΟΥΣ ) Η ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ , ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;;;

Η ΟΥΣΙΑ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΜΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ η ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΚΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΜΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΝΕΛΙΑ – ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ (ΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ Η ΛΑΣΠΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ  ΤΟΥ, ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ. ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΤΛΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ” (η ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΤΑΔΕ) ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑΔΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ.

ΔΕΙΓΜΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

“ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΝΑΙΑΣ ΤΗΝ 21/7/2021 ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΆΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ WEBTV ΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΛΕΥΣΙΣ WEBTV. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΣ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ”

ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ:

 

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ