Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 740 ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ 84 ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 5% ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ,ΕΩΣ ΤΟ 2025 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ , ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ,ΜΕ 7%ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ , ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ,ΔΙΚΤΥΑ,ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ,ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.