Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο υποψήφιος βουλευτής του πολιτικού φορέα του έθνους των Ελλήνων από το νομό Σερρών Γεωργιάδης Ηλίας μας μιλάει για την έρευνα και τις καινοτομίες στην Ελλήνων Πολιτεία αδίκως αυτή τη στιγμή η χώρα μας βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο και υπολειτουργεί στην έρευνα και στην καινοτομία που είναι σημαντικός νευραλγικός άξονας για μία Πολιτεία για την ανάπτυξη της χώρας ο υποψήφιος βουλευτής μας ενημερώνει Σε τι θέση κατατάσσεται η χώρα μας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο μας ενημερώνει ότι χρησιμοποιούν τους ερευνητές τους μαθητές που φοιτούν τους καθηγητές που διδάσκουν στα πανεπιστήμια για όφελος ξένων εταιρειών υφαρπάζουν όλες τις ιδέες και τις κάνουν πράξη σε άλλες χώρες και αυτό γίνεται σε όλο τον πλανήτη υφαρπάζουν από τους ανθρώπους όλες τις ιδέες τους και αυτό θα σταματήσει μόνο με την Ελλήνων Συνέλευσις που στις προγραμματικές δηλώσεις δηλώνουμε ότι η έρευνα και καινοτομία είναι νευραλγικός άξονας και ότι θα δημιουργηθούν για τους ερευνητές ειδικές υποδομές σε κάθε νομό σε κάθε δήμο για να υλοποιούν με άνεση τα πειράματά τους και τις έρευνες τους Όσο για τους μαθητές που φοιτούν για τα παιδιά μας θα τα αφήσουμε να δημιουργήσουν όσο αυτά μπορούν και όσο αυτά θέλουν ώστε να ανελιχθούν κάτι που δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή φυσικά όλα τα προϊόντα θα βγαίνουν στη χώρα μας θα κατασκευάζονται σε κάθε πόλη σε κάθε νομό όπου υπάρχει ανάγκη Άρα σταματάει η ανεργία με την Ελλήνων Συνέλευσις.




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

 

6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.

6.2.  Θα  δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.

6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.

6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ