ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ-Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ Τσούκαλης «Δεν μπορεί το Αιγαίο να γίνει ελληνική θάλασσα»
ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ-Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ Τσούκαλης «Δεν μπορεί το Αιγαίο να γίνει ελληνική θάλασσα»

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ-Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ Τσούκαλης «Δεν μπορεί το Αιγαίο να γίνει ελληνική θάλασσα»

Είναι γνωστό ότι το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ένας φορέας που προωθεί την συρρίκνωση του ελληνισμού και εκπροσωπεί την  σχολή της εθνικής υποταγής σε ξένα συμφέροντα. Είναι ο κύριος εκφραστής θέσεων που ενισχύουν τον μεγαλοιδεατισμό της Άγκυρας, με βασική την συνδιαχείρηση του Αιγαίου, εκφράζουν την γερμανική επικυριαρχία και συστηματικά και μεθοδευμένα λανσάρει πολιτικές που απαξιώνουν το Ελληνισμό και θέτουν υπό αμφισβήτηση την Ιστορία και την Κυριαρχία.

Μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα έκανε ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Λουκάς Τσούκαλης, ισχυριζόμενος πως το Αιγαίο δεν μπορεί να γίνει ελληνική θάλασσα , σχολιάζοντας το δικαίωμα επέκτασης στα 12 ν.μ.  «Δημιουργούν πρόβλημα τα 12ν.μ.», αναφέρει και τονίζει πως περιορίζονται τα δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο, φέρνοντας μάλιστα ως ισχυρισμό πως έχει χιλιάδες μέτρα ακτογραμμής. Επικαλείται μάλιστα ότι η επέκταση θα δημιουργήσει πρόβλημα στην διεθνή ναυσιπλοΐα.

Να θυμίσουμε ότι ένα ακόμη φρούτο του ΕΛΙΑΜΕΠ ο υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης του Αρχιερέα Σημίτη, Χρήστος Ροζάκης αναφερόμενος στο θέμα του Αιγαίου είχε πει πως ¨κάτι πρέπει να δώσουμε και εμείς στου Τούρκους» και πως «το Καστελόριζο είναι πολύ κοντά στις ακτές της Τουρκίας και μακριά από την Ελλάδα».

Η θέση του ΕΛΙΑΜΕΠ υιοθετείται από κομβικά πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Γ. Γεραπετρίτης, που εξέφρασε ξεκάθαρα την θέση κατά της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12ν.μ. ως έχουμε νόμιμο δικαίωμα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Στο παρελθόν εκφραστές της γραμμής ΕΛΙΑΜΕΠ υπήρξαν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Σημίτης, η Ντόρα Μπακογιάννη , ο Θόδωρος Πάγκαλος , η Άννα Διαμαντοπούλου και πολλοί άλλοι.

Δυστυχώς το ΕΛΙΑΜΕΠ επιχορηγείται επί χρόνια με εκατομμύρια κρατικού χρήματος για να εκφράζει ανθελληνικές θέσεις. Όπως επιχορηγείτε αδρά από ξένες πρεσβείες, όπως η Βρετανική, η Γερμανική, η Ιαπωνική , η Λιθουανική, η Ισπανική, η Ολλανδική , η Καναδέζικη, αλλά και η PFIZER .

Δείτε το σχετικό βίντεο όπου ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Λουκάς Τσούκαλης, συζητά με κρατικοδίαιτη  Υπεύθυνη Επικοινωνίας του ΕΛΙΑΜΕΠ, Οντίν Λιναρδάτου, για τον 61ο γύρο των διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας:

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!

 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ):Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ συνεχίστε την ανάγνωση: https://naysika.blogspot.com/2020/07/e.syellinonsyneleysisanaggeliaartemissorras.html
 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Υπουργείου Δικαιοσύνης ΗΠΑ: «Χαστούκι» σε όσους βγάζουν «λάδι» πολιτικά πρόσωπα...
Καταγγελία «βόμβα» για την Υπ. Ασύλου: 3.500 ευρώ η «ταρίφα» για διαβατήριο και άδεια παραμονής σε έ...
Η μαζική διαρροή δεδομένων αποκαλύπτει το spyware του Ισραηλινού Ομίλου NSO που χρησιμοποιείται για ...
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Διασυρμός της Ελλάδας από την ασυλία Μητσοτάκη σε Τραπεζίτες για την διαγραφή θα...
Αθήνα: Χειροπέδες σε γιατρό για «φακελάκια» - Πώς τον «παγίδευσαν» (vid)
World Bank Launches First-Ever Pandemic Bonds to Support $500 Million Pandemic Emergency Financing F...
Απάτη μεγατόνων της Τράπεζας Πειραιώς σε βάρος του ελληνικού δημοσίου
Σκάνδαλο Novartis: Θέατρο του «νομικού παραλόγου» – Ασκήθηκε δίωξη στην Ελένη Τουλουπάκη
Γενικός Εισαγγελέας: Σχεδόν παντού η διαφθορά στο δημόσιο
Οσμή σκανδάλου με απόρρητα κονδύλια στο υπουργείο Μετανάστευσης