ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΥΔΑΤΑ;

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΥΔΑΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΥΔΑΤΑ;

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΝΑΔΕΙΚΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΔΕΜΕΡΤΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΟΡΙΩΝ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΔΙΑΒΗΤΗ , ΨΩΡΙΑΣΗ , ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΙΩΠΟΥΝ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 6199/4-9-2015 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ – ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΡΟΗ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ