ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ MONSANTO ΜΕ ΤΗΝ BAYER ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ MONSANTO ΜΕ ΤΗΝ BAYER ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ MONSANTO ΜΕ ΤΗΝ BAYER ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΝΑ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΤΥΠΟΙΣ MONSANTO BAYER,ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ,ΚΑΤΑ ΥΜΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΟΙ «ΑΛΛΟΙ» ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Τα PCBs ήταν τόσο διαδεδομένα που υπολογίζεται ότι το 96% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει εκτεθεί σε αυτά είτε μέσω μολυσμένων τροφίμων ή άλλων διεργασιών (όπως π.χ με την συντήρηση μετασχηματιστών που χρησιμοποιούσαν PCBs, όπως στην περίπτωση μετασχηματιστών της ΔΕΗ πριν λίγα χρόνια). ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ΄΄ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΡΩΝΑ,ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ………..) Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΤΑ ΦΥΤΑ ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΠΑΝΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΟΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ