Reading Time: 4 minutes

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ: ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΤΕ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΤΑΝ ΤΡΩΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΩΝΕΤΕ ΣΤΡΕΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ. Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Η ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΙΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (Η ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ) ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟ-ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Η ΕΘΙΣΜΟΥΣ, Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΙΤΙΩΝ. ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΦΑΓΗΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ) «ΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ, «ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ». ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΕΣ: ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΛΥΠΗΜΕΝΟΙ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΗΣΥΧΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ,Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ,ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΣΤΡΕΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.