Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ξέφυγε προφανώς μια σημαντική πληροφορία. Ο Παυλάκης μας ενημερώνει πως έχει αποφασιστεί από πριν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν χιλιάδες νεκροί στην Ελλάδα από τον Κοροιδοιό. Μένει να μας εξηγήσει ο κύριος Παυλάκης τώρα από ποιους αποφασίστηκε και για ποιόν σκοπό.
Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ξέφυγε προφανώς μια σημαντική πληροφορία.

Έχει αποφασιστεί από πριν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν χιλιάδες νεκροί στην Ελλάδα

Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση στο MEGA του ξέφυγε προφανώς μια σημαντική πληροφορία.

Ο Παυλάκης μας ενημερώνει πως έχει αποφασιστεί από πριν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν χιλιάδες νεκροί στην Ελλάδα από τον Κορονιό. Μένει να μας εξηγήσει ο κύριος Παυλάκης τώρα από ποιους αποφασίστηκε και για ποιόν σκοπό.

Μέσα στο αντιεπιστημονικό του παραλήρημα ο Παυλάκης (ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη αλλά σιτίζεται από την Αμερική) έκανε και τις εξής ενδιαφέρουσες δηλώσεις:

«Ήμουν αντίθετος στο οτιδήποτε μπορεί να ερμηνευτεί σαν άνοιγμα. Πρόκειται για συμβολική κίνηση, που είναι λάθος….είναι παράλογο το άνοιγμα της εστίασης»

Στην ερώτηση
του δημοσιογράφου γιατί οι ΗΠΑ δεν ακολουθάνε τόσο αυστηρά μέτρα ο Παυλάκης απάντησε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ΗΠΑ γιατί έχει….προβλήματα η Ελληνική οικονομία» (σ.σ. δεν εχει αφανισθει ακομα;)

Επίσης να σας θυμίσουμε πως ο Παυλάκης είναι ο γιατρός που έχει (ανισόρροπα) δηλώσει πως στην Ελλάδα πρέπει να θυσιάσουμε το Πάσχα για να περάσουμε καλά το καλοκαίρι.Από αυτές τις δηλώσεις μπορούμε να υποθέσουμε πως κάποιο…μαγικό χεράκι αποφασίζει που θα υπάρχουν θάνατοι από κορονοιό αναλόγως δυνατής ή αδύναμης οικονομίας.

Δείτε το βίντεο: Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΜΕΓΑ:




ARVE

ΠΗΓΕΣ: capnews.me –  E-SYNEWS.GRxeirobombidida.blogspot.com

 https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/blog-post_9618.html

Από πότε ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝΕ πόσους νεκρούς θα έχουμε;
«Τις επόμενες εβδομάδες θα βλέπετε αύξηση θανάτων!
Είναι τελείως σίγουρο ότι θα υπάρχουν 3000 νεκροί οι οποίοι έχουν αποφασιστεί από τις προηγούμενες εβδομάδες» !!
Τι εννοεί ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης;
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ