ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΑΔΙΣΗ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ; ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΟΜΗ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΜΗ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, (ΙΑΤΡΙΚΕΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΑΔΙΣΗ, ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ, ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΞΕΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟΥ ΠΟΝΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ, Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ. ΓΙΑΤΙ:

1. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ. 2. ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ. 3. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΒΛΑΒΗ, ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. 4. ΣΤΙΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΑ (ΠΑΡΑΛΥΣΗ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ , ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΣΙΤΙΣΗΣ) ΚΑΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. 5. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΛΑΤΤΩΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ. 6. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 7. ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΗΜΙΜΕΤΡΩΝ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΕΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ,ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 3.800ΔΙΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο,524%,ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: