Στο Αιγαίο ηχούν οι σάλπιγγες του πολέμου
Στο Αιγαίο ηχούν οι σάλπιγγες του πολέμου

Στο Αιγαίο ηχούν οι σάλπιγγες του πολέμου

Σχεδόν στο σύνολό του ο Τουρκικός στόλος πλέει απ’ άκρη σ’ άκρη των Ελληνικών θαλασσών, πραγματοποιώντας ασκήσεις με πραγματικά πυρά και με τη συνεπικούριση αεροπορικών και αποβατικών Τουρκικών δυνάμεων.

Την ίδια ώρα στο Ελληνικό κοινοβούλιο συγκρούονται οι πολιτικές μας δυνάμεις για τα εγκλήματα του Λιγνάδη και τους πολιτικούς του προστάτες.

Στα τηλεοπτικά δελτία μονοπωλεί ο γνωστός showman ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και οι απειλές που εξαπολύει κατά την προσφιλή του συνήθεια, σε κάθε ένα που του προβάλει αντίλογο.    (ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…)

Για τις προκλήσεις της Τουρκίας και τις ευθείες απειλές της ηγεσίας της κατά της χώρας μας, ούτε συζήτηση να γίνεται. 

Μέσα ενημέρωσης και πολιτικοί, τηρούν σιγή ιχθύος.  

Σαν σε κοινή γραμμή όλα τα κόμματα, έχουν εξαφανίσει από την ατζέντα τους το θέμα των Ελληνοτουρκικών. 

Λες κι έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν όπως – όπως στο ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μεταξύ Τουρκίας – Ελλάδας, αλλά και Τουρκίας – Κύπρου.

Στην πολύπαθη Κύπρο ήδη άρχισαν να ακούγονται κυβερνητικές κορώνες, με τις ευλογίες και της Μεγάλης Βρετανίας για την πιο απευκταία λύση, αυτή των δυο ισότιμων κρατών.

Στην Ελλάδα, ενώ βρισκόμαστε μπροστά σε έναν υπαρκτό όσο ποτέ άλλοτε κίνδυνο για μια εμπόλεμη σύρραξη με την Τουρκία, ορίσθηκε έκτακτη κοινοβουλευτική συνεδρίαση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τις αθλιότητες Μενδώνη – Λιγνάδη και όχι για τον εκτροχιασμό των Ελληνοτουρκικών, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική μας κυριαρχία.   ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ !!!
Δυστυχώς το πολιτικό μας σύστημα, δείχνει πως είναι πολύ κατώτερο των περιστάσεων, ειδικά αυτές τις ιστορικές στιγμές που ζούμε και διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδας μας. 
Η πατρίδα μας κινδυνεύει με ακρωτηριασμό από την Τουρκία και οι πολιτικοί μας.. ψειρίζουν τη μαϊμού.

ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ

Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

ΠΗΓΗ:  esykamenonvourlon.blogspot.com

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2018

(απομαγνητοφώνηση) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: