Reading Time: 3 minutes

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΗΛ. ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1832 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ, ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 1827( ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ) – 1843 (ΟΘΩΝΑΣ)- 1893(ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ) – 1932(ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΕΛΩΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΙΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ . ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΞΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΛΠ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ , ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ, ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΕΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ!!!! ΥΠΗΡΧΕ ΑΝAΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΩΣΗ!!! ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ‘”ΠΑΓΟ”. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ.
 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.