Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
Απίστευτο:”Τεσσερεις χιλιάδες(4.000)λαμόγια στο Δημόσιο-Μόνο το 10% έφτασαν Εισαγγελέα”!!! Η καταγγελία Ρακιντζή (και) τώρα επιβεβαιώνεται!
Απίστευτο:”Τεσσερεις χιλιάδες(4.000)λαμόγια στο Δημόσιο-Μόνο το 10% έφτασαν Εισαγγελέα”!!! Η καταγγελία Ρακιντζή (και) τώρα επιβεβαιώνεται!

Απίστευτο:”Τεσσερεις χιλιάδες(4.000)λαμόγια στο Δημόσιο-Μόνο το 10% έφτασαν Εισαγγελέα”!!! Η καταγγελία Ρακιντζή (και) τώρα επιβεβαιώνεται!

ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Διακρίθηκε ως “σύμβουλος” του Σημίτη.Τότε που ο Πέτρος Κωστόπουλος έμπαινε στο Μαξίμου διδάσκοντας ήθος και φωτογραφιζόμενος με το ουϊσκάκι στο χέρι…

Διακρίθηκε ως δεξί χέρι του Σταύρου Ψυχάρη.Τότε που ο Ψυχάρης έπαιρνε τα δάνεια με τον τρόπο που είπε ο γυιός του στη βουλή και προκάλεσε παρέμβαση (απρόθυμου…) Εισαγγελέα…

Τότε που ο Ψυχάρης με τον Κόκκαλη και τον Γιάννο και τον Ακη ανέπτυσσαν τη χώρα με τα εξοπλιστικά,με το Χρηματιστήριο,με τα δημόσια έργα,με τις φωτιές που κατέκαψαν την Πεντέλη έως του …προτελευταίου δένδρου, φτιάχοντας τις επικοινωνικές γέφυρες Σημίτη.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης.Ο σταρ της Μυκόνου.

Σήμερα καθοδηγεί απο το σκάφος και απο το Μαρινακέϊκο την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει και πρόεδρο και Αντιπρόεδρους…

Γράφει λοιπόν σήμερα ότι κανείς δεν πρέπει να ψάχνει ποιός φταίει,αλλά τι φταίει.

Το ποιός έχει προσωπα. Ο πρωθυπουργός απο το αγαπημένο “ντακάπο” του Ψυχάρη; Οι υπουργοί του;Οι επικεφαλής οργανισμών ,όπως η Πολιτική Προστασία,η  ΔΕΗ,η ΕΥΔΑΠ;

Το τι δεν έχει προσωπα.Το αεράκι,το δενδράκι,το χιονάκι…Τελείωσαμε έτσι με τις ευθύνες.

“Δεν έχουμε προσωπικό να εκτελέσουμε τα καθήκοντά μας”λένε σε όλη την κρατική ιεραρχία ,για ΟΛΑ τα προβλήματα.

Το καλοκαίρι με την φοβερή ζέστη το Μετρό είχε ένα δρομολόγιο κάθε μία ώρα. Σαρδέλλες. Και μετάδοση,έλεγαν,του κοροναϊού επειδή ήταν ο ένας πάνω στον άλλο.

“Δεν έχουμε προσωπικό” είπαν και τότε.

Καλοκαίρι του 2020 ήταν.

Το Φλεβάρη του 2016 ο Λεάνδρος Ρακιντζής έφευγε απο την θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για να τον διαδεχθεί η χαμηλόβαθμη και ουδαμού διακριθείσα πρώην δικαστικός που είχε και μια “συγγενική” σχέση με τοτε πρωτοκλασσάτο Υπουργό.

Αυτή κανονικά θα επιθεωρούσε μια απίστευτη μετακίνηση-προαγωγή. Εγινε στο Υπουργείο Παιδείας. Αρχισε επι Νέας Δημοκρατίας παραμονή…πρωτοχρονιάς και δημοσιεύθηκε μία ώρα και κάτι(16.15) μετά την “κανονική” λήξη ωραρίου του Υπουργείου. Παραμονή εκλογών και μετά την λήξη εργασίας της τελευταίας εργάσιμης ημέρας. Αν δεν δημοσιευόταν ήταν άκυρη. Και η Νέα Δημοκρατία την δημοσίευσε.

Το μέγα ρουσφέτι αφορούσε στενή συγγενή πρωτοκλασσάτου στελέχους του…ΣΥΡΙΖΑ. Την Δευτέρα ήταν …εξουσία. Αργότερα έγινε ,επι ΣΥΡΙΖΑ φοβερή καταγγελία για οικονομικά σκάνδαλα,για ανύπαρκτα πτυχία κλπ στο υπουργείο αυτό. Εφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε η Νέα Δημοκρατία, η καταγγελία παραμένει στα συρτάρια και η μία ηγεσία ,κλείνει το μάτι στην άλλη…

“Τότε ,το 2016, ο Λέανδρος Ρακιντζής είχε πει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ(Λίλη Μαργωμένου) και τα εξής για τα λαμόγια που κυβερνούν με υπογειες διασυνδέσεις:

“Θυμάμαι τις προσλήψεις στο Μετρό το 2009. Προσέλαβαν οδηγούς υποτίθεται,άλλα ένας ήταν μάγειρας, ο άλλος μουσικός, ο τρίτος κάτι άλλο ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήταν οδηγός”!!!

Λίγα χρόνια αργότερα έκλαιγαν ως κροκόδειλοι ,λέγοντας ότι ο κόσμος υποφέρει ,γιατί το Μετρό δεν έχει οδηγούς και χρειάζονται προσλήψεις…

Τα ίδια ακριβώς λένε για τον ΕΦΚΑ που δεν εκδίδει όχι μία και δυο,ούτε χίλιες και δυο χιλιάδες,αλλά τριακόσιες πενήντα χιλιάδες(350.000)συντάξεις.

Τα ίδια για την ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ. δεν έχουν λέει προσωπικό και χρειάζονται χίλιες προσλήψεις…

Σε λίγο θα μας πουν ότι και στο ΕΘΝΙΚΟ δεν είχαν προσωπικό γιαυτό επι εποχής Μενδώνη  προσέλαβαν και τον αδελφό Λιγνάδη.

“Υπάρχει κανείς  που να αμφισβητεί το ήθος του κ.Λιγνάδη;”ρωτούσε θρασύτατα η Μενδώνη το καλοκαίρι του 2020. Δηλαδή πολύ μετά τη δικογραφία με τα άνευ έρευνας ουσιαστικής μαχαιρώματα.

Βλέπετε είχε δώσει δημόσιο έπαινο για την επιλογή Λιγνάδη και ο ….Μπαμπινιώτης.Διέπρεψε,είπε στο Αρσάκειο.

Είναι το ίδιο Αρσάκειο που διέπρεψε στα δικαστήρια εναντίον πολιτών για υπόθεσης αποπλάνησης ανηλικου.Το ίδιο Αρσάκειο για το οποίο σήμερα μια Κυρία αποκαλύπτει πως της επιτέθηκε μέσα σε αυτό ερωτικά ο…Λιγνάδης.

Μα δεν υπάρχει καμία καταδίκη,άρα όλα καλά θα αποφανθεί ο καθοδηγός της Μυκόνου Πρετεντέρης.

Γιατί δεν υπάρχει καταδίκη;

π.χ.Μια υπόθεση βιαιοπραγίας (άρπαξαν γυναίκα απο τους ώμους-στήθος!!!) στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού παραγράφηκε.Είναι μια απο τις χιλιάδες.Παραγραφή με νόμο-σκούπα.Κάθε 4-5 χρόνια υπάρχει η διακομματική αθλιότητα ….αποσυμφόρησης των πινακίων της Δικαιοσύνης.Βγάζουν ένα νόμο και “σκουπίζουν όλες τις δίκες και τις καταδίκες μέχρι Εφετείο.

“Από τις (χιλιάδες)υποθέσεις που έστειλα στον Εισαγγελέα είναι ζήτημα αν μία στις 10(10%)έχλουν τελειώσει δικαστικά” λέει την ίδια ημέρα ο κ.Ρακιντζής.

Προσδιορίζει ότι το Δημόσιο λυμαίνονται τέσσερεις χιλιάδες(4.000) λαμόγια.Και για να μην αφήνει αμφιβολία ότι πρόκειται για ψιλουπαλλήλους δίνει παράδειγμα:

Ενας υπουργός Συγκοινωνιών έδωσε τρεις άδειες φορτηγών.Επρεπε να τις δώσει σε φυσικά πρόσωπα που τις δικαιούνται σύμφωνα με το νόμο.Τις έδωσε σε…εταιρεία και στα χαρτιά έγραψε για “ανθρωπιστικούς λόγους”.

Ο κ.Ρακιντζής δεν είπε ποιά εταιρεία είναι.Ομως είναι μεγαλοεταιρεία,μεγαλοσχήμονος και μέγα ρουσφέτι του(τότε) Υπουργού Συγκοινωνιών.

Δεν είπε,ούτε μπορούσε βέβαια σε μια συνέντευξη να προσδιορίσει ονομαστικά  λαμόγια,αλλά είπε το εξής και ο νοών νοείτω:

“Είναι χιλιάδες τα περιστατικά κακοδιαχείρισης και διαφθοράς στο Δημόσιο.Δεν μπορεί ένας δικαστής ή ένας εφοριακός να υπηρετεί στον τόπο καταγωγής του.Και απέναντι απο την εφορία η γυναίκα του διευθυντή να έχει φορολογικό γραφείο”.

Προφανώς εννοούσε και τα “δικηγορικά” γραφεία των στενών συγγενών δικαστών ,στην ίδια περιφέρεια.

Μαι απλή ,τόση δα,έρευνα χρειάζεται και θα αποδείξει ότι σε καίριες θέσεις του Δημόσιου τομέα ,υπηρετούν τα περισσότερα απο τα 4.000 λαμόγια που λέει ο κ.Ρακιντζής.Αυτά ωφελούνται απο τους νόμους -σκούπα,από τον ενταφιασμό στη Δικαιοσύνη,από τις ωμές παρανομίες πολιτικών.

Παράδειγμα:Η υπ αριθμ 1048/2017 απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας δικαιώνει αμετάκλητα πολίτη που πρέπει να υπηρετεί στον ΕΦΚΑ και τον έχουν απομακρύνει.Το Νομικό Συμβούλιο του κράτους με την υπ αριθμ12998 /2019 γνωμοδότησή του διατάσσει την επαναφορά στην υπηρεσία του εν λόγω υπαλλήλου.Μέχρι σήμερα είναι…σπίτι του και η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν σέβεται δικαστικές αποφάσεις στην περίπτωση ενός υπουργού που είχε “δικαιωθεί” και δεν καταδικάστηκε από τη Δικαιοσύνη…

Τέτοιες φοβερές και τρομερές υποθέσεις στον ΕΦΚΑ κι άλλες με αδιανόητο κυνηγητό υπαλλήλων που δεν ανήκουν στις ομάδες εξουσίας που γ… και δέρνουν με τις 350.000 εκρεμμείς συντάξεις…

Ανώτατο στέλεχος Υπουργείου(Παιδείας) καταργεί με το έτσι θέλω υπουργικές αποφάσεις καταθέτοντας στη Δικαιοσύνη ότι με υπουργικές αποφάσεις είχε γίνει διορισμός μαϊμού στα …ολυμπιακά έργα!!!

Και η δικαιοσύνη κάνει έρευνα χωρίς να καλεί τους υπουργούς (Β.Παπανδρέου και Γ.Σουφλιά) που έχουν υπογράψει τις υπουργικές αποφάσεις να καταθέσουν ενόρκως ,αν ο διορισμος ήταν μαϊμού σε καίριο δημόσιο έργο,όπως το …κτήριο που στεγάζει σήμερα το Υπουργείο Παιδείας.

Αφού αυτές οι υπουργικές αποφάσεις δεν έχουν ανακληθεί ποτέ με ποιό θράσος στελέχη ομιλούν σε ένορκες καταθέσεις για μαϊμού-διορισμό;

Αυτά τα λαμόγια στο δημόσιο τομέα έχουν τη νοοτροπία πως “ό,τι και αν κάνουν δεν θα τιμωρηθούν…Η διαφθορά υπάρχει γιατί δεν υπάρχει τιμωρία…”εξηγεί ο κ.Ρακιντζής,χωρίς να αναφέρεται βέβαια σε ονόματα.

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για την αθλιότητα να μην έχουν ρεύμα και νερό πλούσια προάστεια της Αττικής μέρες μετά το ψιλόχιονο.

Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που ψάχνει δια των αρμοδίων υπουργών τρόπο να αθωώσει με νόμο τους επώνυμους και ισχυρούς για τα θαλασσοδάνεια και να καταργήσει τις καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν -τυπικά- στον Αρειο Πάγο.

Γιατί τυπικά;

Μα διότι ο Αρειος Πάγος το έλυσε το ζήτημα αυτό με την υπ αριθμ 3/2016 απόφαση της Ολομέλειας και δεν μπορεί να βγάλει τώρα αντίθετη απόφαση.Ούτε με άλλο νόμο.

Και τι θα γίνει;

Είτε θα κατεδαφιστεί η ασυλία των κομμάτων για τα θαλασσοδάνεια του μισού δις ευρώ ,είτε θα κατεδαφιστεί η Δικαιοσύνη.

Εσείς πρωτού κρίνετε τι θα συμβεί ψάξτε να βρείτε ποιά είναι και που υπηρετούν τα 4.000 λαμόγια που λέει ο κ.Ρακιντζής. Επιεικής ο αριθμός.

Πάντως εμείς ανακαλύψαμε κάποια απο αυτά σε καίριες ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ του Δημοσίου διορισμένα απο Υπουργούς και μερικά σε 4-5 καίρια υπουργικά γραφεία!!!

Είναι πάντως απλό να προσδιοριστούν με ακρίβεια τα -κατά Ρακιντζήν-λαμόγια. Μια απλή έρευνα τι απέγιναν οι υποθέσεις που έφυγαν απο την Γενική Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης,ποιές εκκρεμούν ακόμα εκεί και σε συσχέτιση με την Εισαγγελία Διαφθοράς φτάνει και περισσεύει…

ΠΗΓΗ : ntaskaspress.gre-synews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ΛΥΣΗ:

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ