ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΑΤΗ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ) ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ (ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ) ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ 2016-17) ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ (ΚΡΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε) ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ.

ΜΟΝΟ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 450 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ €. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,4 ΔΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΔΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ