Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ. ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ – ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ, ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ BRAIN DRAIN, ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΤΟ BRAIN DRAIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ 90. ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. “ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ;”.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ. “Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ”. ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΩΣ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 • Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙ 14-4-2020
 • Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ "ΘΑ" ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
 • ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ
 • ΕΡΤ 1 - ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: ΝΑ ΜΠΛΟΚΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ...
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ Μ.Κ.Ο ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...
 • ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΕΡΤ ΟΡΕΝ 8-11-2018
 • ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
 • ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ
 • ΠΑΛΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ - ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ - ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ
 • Η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας των τελευταίων 10 ετών, καταγράφηκε τον Νοέμβριο
 • 20-02-2019 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ε.ΣΥ. ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ