Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Επικίνδυνα αυξημένες οι εκπομπές Άνθρακα στην Ελλάδα. Βασική αιτία για την υψηλή παραγωγή CO2 στην Ελλάδα είναι η καύση ύλης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας! Προτείνω σε όλους τους πολίτες να Διαβάσουν τις έρευνες και αναφορές των ειδικών ώστε να δουν το μέγεθος του προβλήματος ειδικά στην υγεία μας! Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ αλλά και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος η καύση ορυκτών για παραγωγή ενέργειας προκαλεί προβλήματα υγείας στο αναπνευστικό έως και καρκίνο! Είναι επιτακτική ανάγκη να μεριμνήσει η πολιτική Διοίκηση για ένα τέτοιο πρόβλημα και και να σταματήσει τα συμφέροντα και εξυπηρετήσεις , που στο τέλος όπως και στην σημερινή απειλεί της πανδημίας, φτάνει να απειλεί την ζωή όλων , δίχως εξαιρέσεις!! Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.




ARVE

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ