ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΓΕΝΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΕΓΚΕΝ) ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΙΜΩΣ .ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ. ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΤΟ 2018 ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΟΤΙ ΤΟ 75% ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΠΟΛΕΜΟ (ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ) Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ