Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ
Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ COVID19 ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. Ο ΕΝΤΟΝΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΟΒΟ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 802.2 ΔΙΣ € ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ 10%, ΔΗΛΑΔΗ 80 ΔΙΣ € ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ 6199/4-9-2015 ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ. ΕΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: