Οι παλαιότερες δηλώσεις Λιγνάδη που σήμερα κάνουν ότι δεν γνώριζαν… Η υποκρισία της εξουσίας
Οι παλαιότερες δηλώσεις Λιγνάδη που σήμερα κάνουν ότι δεν γνώριζαν… Η υποκρισία της εξουσίας

Οι παλαιότερες δηλώσεις Λιγνάδη που σήμερα κάνουν ότι δεν γνώριζαν… Η υποκρισία της εξουσίας

Πίσω από την υπόθεση Λιγνάδη αποκαλύπτεται η τρομακτική υποκρισία της εξουσίας. Στα ανώτατα μάλιστα κλιμάκια. Διότι δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με την Σοφία Μπεκατώρου αλλά και με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν μπορεί να αποδίδεις τιμές και στους δύο και έπειτα να επικαλείσαι άγνοια.

Το Πρώτο Θέμα λοιπόν υπενθυμίζει τις περιβόητες δηλώσεις Λιγνάδη στο παρελθόν. Πριν διοριστεί με εντολή του νυν πρωθυπουργού στην θέση που κατείχε μέχρι την παραίτηση του προ ολίγων ωρών.

Από αυτές τις δηλώσεις λοιπόν ξεχωρίζει η θέση του για το κίνημα #MeToo. Το οποίο στην Ελλάδα βρήκε τον εκφραστή του στο πρόσωπο της Σοφίας Μπεκατώρου που τόλμησε μετά από χρόνια να αποκαλύψει την εφιαλτική νύχτα που της σημαδέψει τη ζωή.

Τι έλεγε λοιπόν ο Δημήτρης Λιγνάδης; «Γιατί έγινε «µόδα» να καταγγέλλουν τις όποιες σεξουαλικές παρενοχλήσειςΌταν µε παρενοχλήσεις, θα βγω να το φωνάξω. Θα γυρίσω τον κόσµο ανάποδα. Δεν θα το θυμηθώ χρόνια µετά -είτε πρόκειται για το αγόρι αυτό είτε για τις ηθοποιούς που παρενοχλήθηκαν από τον Γουαινστάιν. Είναι άθλια η σεξουαλική παρενόχληση, άρα οφείλεις να την καταγγείλεις την ίδια στιγµή, για να µη συµβεί σε άλλους...».

Αντίθετα λοιπόν με τις οποίες καταγγελίες αφορούν τον γνωστό σκηνοθέτη για τις οποίες θα επιληφθεί η δικαιοσύνη, τόσο ο κύριος Μητσοτάκης όσο και η κυρία Σακελλαρόπουλου γνώριζαν οι όφειλαν να γνωρίζουν τις θέσεις του. Όπως αυτές εκφράζονται από τις δημόσιες δηλώσεις του.

Δεν μπορεί λοιπόν να πατάνε σε δύο βάρκες. Η με την Μπεκατώρου θα είσαι η με τον Λιγνάδη. Και το να μοιράζεις φιρμάνια στην ΕΡΤ για να μην παίζουν οι φωτογραφίες του Λιγνάδη με τα πρόσωπα της εξουσίας, είναι η ομολογία της υποκρισίας που τους μαστίζει.

πηγη: newsbreak
σ.σ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΓΝΟΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Η ΜΕΝΔΩΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑ. ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  ΒΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ?? ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ? ΤΗΝ ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟΥ?
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: