ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ! "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ KIMOYLHS HAIKALHS FILIPPIDHS
KIMOYLHS HAIKALHS FILIPPIDHS

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΥΣ !

 “ΔΙΚΑΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται το φαινόμενο των επωνύμων αλλά και ανωνύμων καταγγελιών εις βάρος κάποιων γνωστών προσώπων στο χώρο του θεάματος και του αθλητισμού.

Οι καταγγελίες αυτές προέρχονται κυρίως από συναδέλφους ή συνεργάτες των καταγγελομένων και αφορούν την άσκηση ψυχολογικής βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης μέχρι και βιασμών. Οι πράξεις αυτές είναι πολύ σοβαρές ακόμη κι αν φέρεται να έχουν τελεστεί στο μακρινό ή λιγότερο μακρινό παρελθόν. Ο χρόνος τέλεσης φυσικά δεν υποβαθμίζει τη σοβαρότητα και το μέγεθος των  πράξεων.

Κοινά χαρακτηριστικό αυτών των περιπτώσεων είναι πως οι φερόμενοι ως θύτες είναι άνδρες που εκμεταλλευόμενοι την εργασιακή τους θέση προσπάθησαν και σε μερικές των περιπτώσεων κατάφεραν, να αποσπάσουν σεξουαλικά ανταλλάγματα από τις γυναίκες που τους καταγγέλουν. Σε όλες τις περιπτώσεις ασκήθηκε βία ψυχολογική ενώ σε μερικές και σωματική.

Σαφώς και πρέπει να διερευνηθούν άμεσα αυτές και άλλες παρόμοιες υποθέσεις που ίσως δουν το φως της δημοσιότητας και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ! "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ
ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ – ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ! “ΔΙΚΑΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που αν και ήταν λίγο ως πολύ γνωστό για το “λαμπερό” χώρο που αφορά, κάποιοι υποκρίνονται πως έπεσαν από τα σύννεφα.

Θα ήθελα όμως να σταθώ στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε το φιλοθέαμον κοινό. Πριν καλά καλά ακουστούν τα ονόματα των φερόμενων ως θυτών, έπεσαν να τους κατασπαράξουν. Ξαφνικά όλοι έγιναν δικαστές. Λες και λειτούργησε αντανακλαστικά το αίσθημα του δικαίου που κρύβουν μέσα τους. Και πρέπει να το κρύβουν πολύ καλά.

Δεν μπορέσαμε να το δούμε όταν οι ίδιοι φτωχοποιήθηκαν αδίκως από τους κραταιούς προς όφελος των τραπεζιτών. Δεν το είδαμε όταν αυτοκτονούσαν οι διπλανοί τους. Όταν έμειναν άνεργοι. Όταν ξενιτεύθηκαν τα παιδιά τους και τα αντικατάστησαν πληθυσμιακά με παράνομα εισερχόμενους μετανάστες.

Όταν τους ανάγκασαν να ζητιανεύουν και να ψάχνουν στα σκουπίδια. Όταν οι πρωθυπουργοί τους, τους είπαν τεμπέληδες. Όταν παρέδωσαν “αμετάκλητα και άνευ όρων” την εθνική τους κυριαρχία. Καταχράστηκαν τα κληρονομικά τους δικαιώματα. 

Μετέτρεψαν το ΟΧΙ ενός δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ με το έτσι θέλω. Παρέδωσαν το όνομα Μακεδονία και τα κληρονομικά δικαιώματα που πηγάζουν από αυτό. Φιμώνουν όσους επιστήμονες  εκφράζουν αντίθετες απόψεις από αυτές της παγκόσμιας κλίκας. Επέβαλαν μια παγκόμια αστυνομία που ελέγχει τι γράφεται στο διαδίκτυο, ελέγχοντας έτσι κάθε πληροφορία. Πέρασαν νομοθετικές ρυθμίσεις προσπαθώντας να τους επιβάλλουν να εμβολιαστουν, για το καλό τους πάντα…

Το πρόβλημα στην πατρίδα μας (και όχι μόνο σε αυτή) είναι η παντελής έλλειψη παιδείας. Το μεγάλο ζητούμενο είναι οι σκεπτόμενοι Έλληνες ενεργοί πολίτες. Που δε θα λειτουργούν σα μάζα κατά πώς συμφέρει τους δυνάστες τους. Που θα πάψουν να άγονται και να φέρονται σαν τα σκουπίδια στον άνεμο. Που θα λειτουργούν με το μυαλό και όχι με το ένστικτο. Γιατί το ένστικτο είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμο και κατευθυνόμενο.

Τελικά στην πραγματικότητα δε διψάμε για αίμα.

Διψάμε για δικαιοσύνη.

Διψάμε για παιδεία.

Διψάμε για Δημοκρατία.

ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΕ FACEBOOK KAI TWITTER:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/alabanosdimitris

TWITTER: https://twitter.com/dimala76

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη: Με την υπογραφή δικηγόρου του Γιάννη Στουρνάρα για τη Novartis η «γνωμοδότηση» εξαίρεσης ...
O ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!! 8-2-2019
ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ
ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ Τ...
Καταργήθηκε το άρθρο 74 του ΠΚ για απέλαση αλλοδαπών.
Έσβησαν 1 δισ. ευρώ «επωνύμων» σε τρία χρόνια!
Με την εμφάνιση του Πολεμικού μας στη Σάμο …Οι Λάθρο επιβιβάστηκαν σε Τουρκικό ακταιωρό (video)
ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 6-9-2018 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΧΙΟΣ ΠΕΤΑΝΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ & ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ROTHSCHILD… ΟΠΩΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” , “ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” , “ΤΧΣ” … ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤ...
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ