Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ LOCDOWN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ. ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ; ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΡΕΥΜΑ, ΦΠΑ, ΕΦΟΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ.

Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 20.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ.

600 ΔΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

2,3 ΤΡΙΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ.

5,5 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΤΣΙ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ). ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ , ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. (ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ).

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΨΟΓΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΑΡΚΕΙ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΩΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ (600 ΔΙΣ, 2,3 ΤΡΙΣ). ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

ΠΗΓΗ
Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.