ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:

1. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ( ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΑΑ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ, ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ Ή ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ κ.α)

2. ΣΚΟΠΟΣ –ΣΧΕΔΙΟ (Project) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

3. ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΣΜΟ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ Ή ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

4. ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ • ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 120% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ. • ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ 35 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ:

1. ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ – ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΙ-ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ-ΣΧΟΛΕΙΑ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ Κ.Τ.Λ

2. ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ – ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΒΙΟΤΕΧΝΕΙΕΣ Κ.Τ.Λ 3. ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ- ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ 325 ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟ ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ. ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ. Η ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: