ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ; ΜΠΟΓΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!!
ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ; ΜΠΟΓΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!!

ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;; ΜΠΟΓΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!!

Πρώτη φορά σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, βρέθηκα το 1987, ως φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών! Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια τα έχω ζήσει ως φοιτητής αλλά κι ως εισηγητής!

Ένα πράγμα έχω να σας πω με σιγουριά:

Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν υπάρχουν για να εκπαιδεύουν επιστήμονες αλλά για να συντηρούν ένα ΑΘΛΙΟ και ΞΙΠΑΣΜΕΝΟ σύστημα, που αντί να αναπτύσσει τις επιστήμες, αναπτύσσει κι εκκολάπτει κάθε λογής λαμόγια και αχυράνθρωπους! Με αρκετές εξαιρέσεις όμως οι οποίες ουδέποτε έσωσαν την κατάσταση!

Εάν κάποιος θέλει να μιλήσει ειλικρινά, πρέπει να παραδεχτεί ότι τα Ελληνικά πανεπιστήμια, είναι χειρότερα κι από μπ@υρδ3λα!
Τουλάχιστον στα μπ@υρδ3λα υπάρχει, ιεραρχία, ταμείο και ανάπτυξη! Στα πανεπιστήμια δεν υπάρχει καν αυτό!!!
Τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, έχουν μετατραπεί σε γιάφκες που ασχολούνται με ότι θες εκτός τις επιστήμες! Κερδισμένα από όλο αυτό το σάπιο σύστημα, βγαίνουν τα κόμματα της Αριστεράς γιατί μπορούν να παράγουν το απόλυτο τίποτα με μπόλικο καθόλου! Για το πόπολο αυτό!
Γιατί οι αριστεροί αρέσκονται στο να σπουδάζουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια του Εξωτερικού και να έρχονται εδώ και να κουνάν τα πανάκριβα πτυχία τους! Σε ποιους; Μα σε αυτούς που έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε καραγκιόζ μπερντέ!
Οι αριστεροί και γενικώς οι φραγκάτοι, στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά λύκεια και μετά σε πανεπιστήμια του Εξωτερικού! Ενώ αναγκάζουν τους υπόλοιπους, να φοιτούν σε κτήρια που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τα κοτέτσια!
Ενώ οι καθηγητάδες, όσο πιο άχρηστοι και εκτός πραγματικότητας είναι, τόσο πιο πολύ χαιδεύονται από το τραμπούκικο σύστημα που καπηλεύεται τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα!
Μπορεί να ασκώ δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και ειδικά στην Κεραμέως, αλλά στο ζήτημα της φύλαξης των Πανεπιστημίων είμαι μαζί τους! Και όχι απλά είμαι μαζί τους αλλά κάτι παραπάνω!!!

Θεωρώ, ότι για να ξεβρωμίσουν τα … κοτέτσια και να φύγει η κοπριά του Αυγεία, δεν αρκεί η Αστυνομία! Οι ιδιώτες σεκιουριτάδες δεν μπορούν να κάμουν απολύτως τίποτα! Παρά να κάνουν τους τροχονόμους στους διάφορους τσογλαναρέους που έχουν μετατρέψει τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα σε παραρτήματα της Κόζα Νόστρα!

Η άποψή μου είναι, ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και μάλιστα ειδικά εκπαιδευμένη!
Θεωρώ ότι στο σώμα αυτό της ΕΛ.ΑΣ., πρέπει να ιδρυθεί μια νέα ομάδα, η οποία πρέπει να λάβει μια νέα ειδικότητα αστυνομικού: ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑ !!!
Ο Μπόγιας ο οποίος θα κυκλοφορεί στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και θα μαζεύει από μέσα, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, όλα τα κοπρόσκυλα που πουλάνε από χασίσια μέχρι και κλεμμένα αυτοκίνητα!!!
Και να θυμάστε: Εχω 2 πτυχία από Ελληνικά Πανεπιστήμια και ένα από πανεπιστήμιο του Εξωτερικού! Εχω ζήσει τις διαφορές και ξέρω πολύ καλά τι λέω: Μπόγιας με απόχη χρειάζεται για να ξεβρομίσει η κοπριά…
ΥΓ.
Η φωτό που σας έβαλα είναι από τις καλύτερες μέρες της ΑΣΟΕΕ. Δεν έβαλα καμία από τις χειρότερες γιατί μας παρακολουθούν και τα λαμόγια του Ερντογάν, που εν πολλοίς χρηματοδοτούν το μπάχαλο και τον διασυρμό των εκπαιδευτικών μας ιδρυμάτων και συνεπώς και της χώρας!!
ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ George Adalis B
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O γαλάζιος υποψήφιος Ευρωβουλευτής που είχε εισπρακτική εταιρεία (Photos)
Στοιχεία-σοκ: Το lockdown της κυβέρνησης οδήγησε τους Αθηναίους στην κοκαΐνη, τις αμφεταμίνες & τα ψ...
Η Λίνα Μενδώνη «καρφώνει» το Μαξίμου! «Εντολές ακολούθησα για τον διορισμό Λιγνάδη»
Μπούμερανγκ η προσπάθεια στήριξης και εξαγοράς ΜΜΕ με κρατικό χρήμα
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Στον πάτο η Ελλάδα και στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης
Πεθερός του Υπουργού Επικρατείας ο πρόεδρος της εταιρείας που πήρε το έργο για το κλειστό κέντρο στη...
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 3-5-2019
Η "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ" ΤΩΝ μετόχων 27-11-2017.. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝ...
Αντίθετοι οι δικηγόροι στο άμεσο άνοιγμα των Δικαστηρίων. ΔΣΑ: Σε αποχή προχωρούν οι δικηγόροι
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ
« Η ΓΛΙΤΣΑ ».....