Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Έπεσαν οι μάσκες των Ράδιο Αρβύλα
Έπεσαν οι μάσκες των Ράδιο Αρβύλα

Έπεσαν οι μάσκες των Ράδιο Αρβύλα

Έκαναν μια δυναμική εμφάνιση στο Open μετά από πολύ καιρό που ήταν στο περιθώριο.

Όλοι πίστεψαν πως θα είναι μια εκπομπή σκληρής σάτιρας κατά του πολιτικού συστήματος και κυρίως κατά της κυβέρνησης, όπως γίνεται ανά τους αιώνες στην Ελλάδα με τη σάτιρα.

Τελικά όπως φάνηκε, είναι μια παρέα που περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι για να εκτελέσει συμβόλαια. Έτσι και στο Open, όπως αποδείχθηκε προσλήφθηκαν με ένα καλό συμβόλαιο ύψους 2.000.000 ευρώ για έξι μηνών εκπομπές, με σκοπό να εξυπηρετήσουν μέχρι κεραίας τα επιχειρηματικά συμφέροντα του Ιβάν Σαββίδη.
Ξεκίνησαν με μια πραγματικά ακραία σάτιρα, πρωτίστως κατά του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και δευτερευόντως κατά των πρωτοκλασάτων υπουργών της κυβέρνησης. Το γεγονός αυτό τους εκτίναξε στις λίστες της τηλεθέασης, θορύβησε τα άλλα κανάλια που είχαν δελτίο ειδήσεων την ίδια ώρα και πάτωναν, ενώ εκνεύρισε το Μαξίμου, για τη σκληρή κριτική που έκαναν στην κυβέρνηση.

Όλα αυτά μέχρι προχθές! Μόλις έκλεισε η συμφωνία για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κατέχει πλέον το 80% των μετοχών του, υπερνικώντας ακόμα και τους Αμερικανούς που το διεκδικούσαν, οι Ράδιο Αρβύλα άλλαξαν ρότα, με αποκορύφωμα την εκπομπή της Παρασκευής.

Σε όλη τη διάρκειά της, δεν έγινε καμία αναφορά στον πρωθυπουργό, ούτε καν στη Νέα Δημοκρατία. Αντιθέτως πήγαν και ξέθαψαν από το παρελθόν, βίντεο του δελτίου ειδήσεων του παλιού Mega, όπου επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εμφανίζεται ως εσωκομματικός αντίπαλος του σημερινού πρωθυπουργού, είχε ανακοινωθεί ότι θα πωλούνται από τα Super market σε χαμηλές τιμές ληγμένα τρόφιμα για τους οικονομικά αδύναμους.

Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να υπενθυμίσουν στον κόσμο, ποιος είναι ο Σαμαράς, που σήμερα κοντράρεται με το Μητσοτάκη.

Η βρομοδουλειά της παρέας του Κανάκη, ολοκληρώθηκε με τη σκληρή σάτιρα στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και την απαξίωση στα μάτια της κοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου, όπου τους οπαδούς του κόμματός του προσπαθεί απελπισμένα να προσελκύσει ο κ. Μητσοτάκης και να τους εντάξει στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

Πέσανε λοιπόν οι μάσκες της παλιοπαρέας, που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, πάντα κατά παραγγελία και με το ανάλογο αντίτιμο.

Όποιος πληρώνει, αναλαμβάνουν εργολαβικά να τον ξελασπώσουν και να φέρουν σε πέρας όποια βρομοδουλειά τους αναθέσει, παριστάνοντας τους ανέμελους και ασυμβίβαστους τέντυ μπόυς της σάτιρας.

Μόνο που οι μάσκες έπεσαν και γι’ αυτούς και για το κανάλι που τους προσέλαβε.
ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ Krikor Tsakitzian
σ.σ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ…
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ