Σκάνδαλο μεγατόνων στην προανακριτική: Αφαίρεσαν Έκθεση της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος από την δικογραφία!
Σκάνδαλο μεγατόνων στην προανακριτική: Αφαίρεσαν Έκθεση της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος από την δικογραφία!

Σκάνδαλο μεγατόνων στην προανακριτική: Αφαίρεσαν Έκθεση της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος από την δικογραφία!

Με φτηνά, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, προσπαθούν κάποιοι στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που ξεπλένει τη «λίστα Λαγκάρντ» μετά το σκάνδαλο «Novartis», να κρύψουν σημαντικά στοιχεία από τη δικογραφία. ΑΓΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…

Φαίνεται πως πολλά από τα μέλη της επιτροπής, αποφάσισαν να παίξουν στο παραμυθάκι με το Μάγο του Οζ, κι αφαίρεσαν από το στικάκι που παραδόθηκε σε όσους έχουν κληθεί ως… δήθεν «ύποπτοι» σημαντικά έγγραφα, τα οποία είναι πιθανόν να περιέχουν αποκαλύψεις-βόμβες.

Ο λόγος; Από τη μία προφανώς για να παραπλανηθούν όσοι έχουν κληθεί ως ύποπτοι. Από την άλλη, κυρίως, γιατί φαίνεται ότι κάποιοι έχουν καταρρεύσει στην ιδέα πως τα στοιχεία αυτά θα δουν το φως της δημοσιότητας! Αλλά όπως λέει και ο λαός, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει όμως περισσότερο τον νοικοκύρη!

Στο στικάκι, λοιπόν, που παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, στην επιτροπή όπου κλήθηκαν παρανόμως ως «ύποπτοι» ο εκδότης της «δημοκρατίας», Γιάννης Φιλιππάκης, ο πρώην υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Τάρκας και η δημοσιογράφος, Γιάννα Παπαδάκου, όλος τυχαίως απουσίαζε από μέσα ένα αρχείο, το οποίο περιέχει την ανάλυση του Τμήματος Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.Α.Σ για υποθέσεις του Σάμπυ Μιωνή. Το συγκεκριμένο CD μαζί με την πράξη αρχειοθέτησης της υπόθεσης το είχε στείλει η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, στην προανακριτική από τις 27 Φεβρουαρίου.

Κι ενώ μέσα στα έγγραφα βλέπει κανείς το διαβιβαστικό της κ. Τουλουπάκη, όπου αναφέρει πως στέλνει στη Βουλή την πράξη αρχειοθέτησης αλλά και αυτό το CD… το CD έχει κάνει φτερά!

Κι επειδή εδώ CD, εκεί CD, πουθενά το CD… θα πρέπει να πει κάποιος, σε όσους έχουν μαγικά χέρια, πως επιτροπές με ψέμματα δεν στήνονται!

Αλήθεια, τι να είχαν βρει από το τμήμα Οργανωμάνου Εγκλήματος της αστυνομίας που δεν πρέπει να δουν οι «ύποπτοι;» και δεν πρέπει να μάθει ο κόσμος; Σίγουρα, θα πρέπει να περιέχει στοιχεία φωτιά για κάποιες από τις υποθέσεις του Σάμπυ Μιωνή. Κι επειδή την υπόθεση είχε αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ, θα πρέπει να αφορά σε κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Αλλιώς δεν εξηγείται! Επομένως, είναι πιθανό να περιέχει πληροφορίες και για συνεργάτες του κ. Μιωνή ή και άλλα πρόσωπα!

Και τελικά, ποιος έχει τη δύναμη να αφαιρεί τμήματα της δικογραφίας μέσα στη Βουλή;

Το ανέκδοτο, μάλιστα, είναι πως οι δήθεν «ύποπτοι», πήραν την περασμένη εβδομάδα μόλις 10 μέρες προθεσμία για να απολογηθούν ενώ παρέλαβαν μία δικογραφία εκατοντάδων χιλιάδων σελίδων, η οποία είναι αδύνατον να διαβαστεί ακόμη και μέσα σε μερικούς μήνες. Δηλαδή, ακόμη κι αν έχει κανείς τις ικανότητες της εισαγγελέως, Γεωργίας Τσατάνη, η οποία διάβασε τις (μόλις) 800 σελίδες της δικογραφίας του Βγενόπουλου σε 2 μέρες, και πάλι δεν προλαβαίνει όταν μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες σελίδες!

Τώρα, όμως, που αποκαλύφθηκε πως λείπουν από μέσα επιλεκτικά και σοβαρά έγγραφα, αλήθεια, περιμένουν τα μέλη της Επιτροπής, να προσέλθουν οι ύποπτοι σε λίγες μέρες, που σημειωτέον, δεν έχει διευκρινιστεί και για ποια αδικήματα είναι ύποπτοι; Τότε θα μιλάμε, για τη μεγαλύτερη φαρσοκωμωδία του αιώνα! Ούτε στις χειρότερες μπανανίες του πλανήτη, δεν προσέρχεται ένας ύποπτος να δώσει εξηγήσεις εάν δεν έχει παραλάβει νωρίτερα το σύνολο της δικογραφίας και δεν έχει επαρκή χρόνο να προετοιμαστεί. Η παρακμή και η δυσωδία σε όλο της το μεγαλείο!

Όπως είναι φυσικό και σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους δήθεν «υπόπτους», έχουν ήδη ζητήσει νέες προθεσμίες από τον πρόεδρο της Επιτροπής, Γιάννη Μπούγα αλλά και τη διαβεβαίωση ότι δεν λείπουν κι άλλα σημαντικά στοιχεία. Η απάντηση του, θα ερμηνεύσει πολλά! Αν απαντήσει…

ΠΗΓΗ newsbreak

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άδωνης Γεωργιάδης: Υπουργός ανάπτυξης ψεύτικων εντυπώσεων
Με αυτό το πιστοποιητικό θα παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια
Νοέμβριο ο νόμος για προστασία τραπεζικών στελεχών - Άδωνις: «Θέλουμε να αισθάνεστε νομικά ασφαλείς»...
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΑΝ ΜΗΤΡΩΑ
Στο αρχείο έθεσε η επιτροπή πόθεν έσχες την υπόθεση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με τα Ellinika Hoaxes & την φαρμακοβιομηχανία Teva; ...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Οι εκπαιδευτές των δημοσιογράφων για λογαριασμό του ΔΝΤ και του Βερολίνου
Αθήνα: Χειροπέδες σε γιατρό για «φακελάκια» - Πώς τον «παγίδευσαν» (vid)
ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΕ HOT SPOT! ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Γιατροί έστηναν ΜΚΟ εν μια νυκτί για να πάρουν τα κονδύλια της ΕΕ
Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ για Μπαμπινιώτη: «Δεν γίνεται να μην γνώριζε»
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Υπουργείου Δικαιοσύνης ΗΠΑ: «Χαστούκι» σε όσους βγάζουν «λάδι» πολιτικά πρόσωπα...