ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3845/10 ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ, Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 3847/10 ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠ ΕΞΩ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΦΕΚ Α’ 262/2014 ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: