Reading Time: 2 minutes
ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.!!!!!!
ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.!!!!!!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.!!!!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ~ 22/1/2015

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.!!!!!! Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ».
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΘΕΙΚΟΥ» ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΙΣΤΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ « DNA» ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΠYΡHΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ( ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙAΚΟ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ). ΑΥΤΟΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΥΓΙΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ
ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)… ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;; – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
3-3-2019 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΩΡΑ.
ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2-3-2019
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27/10/2017 (απομαγνητοφών...
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
NEW YORK - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΟ ΚΤΗΝΟΣ
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΛΑΝΙΑ 19/3/201...
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (εν.)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ" 24-6-18 ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.