Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Η τράπεζα Πειραιώς χαρίζει 138 εκατομμύρια στον Πηλαδάκη - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ
Η τράπεζα Πειραιώς χαρίζει 138 εκατομμύρια στον Πηλαδάκη – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ

Η τράπεζα Πειραιώς χαρίζει 138 εκατομμύρια στον Πηλαδάκη – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ

ΑΠΟ https://esy-peiraiws2.blogspot.com/2020/12/138.html

Η τράπεζα Πειραιώς συμφώνησε με τον γνωστό επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη για την διαγραφή χρεών ύψους 138 εκατ. ευρώ , όπως αποκαλύπτει το Documento.

ΠΗΓΗ SDNA

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης τριών καζίνο είχε δανειστεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την πρώην Λαϊκή Τράπεζα επί διοικήσεως Βγενόπουλου, χωρίς μάλιστα να παρέχει τις αναγκαίες εξασφαλίσεις.

Σχεδόν μια δεκαετία μετά, το χρέος έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη, μέχρι ώρας ωστόσο δεν έχει καταβληθεί στην τράπεζα Πειραιώς η οποία εξαγόρασε τη Λαϊκή όταν εκείνη χρεοκόπησε, ούτε ένα ευρώ.

Παρά την αφερεγγυότητα του επιχειρηματία, η τράπεζα Πειραιώς συμφώνησε σε μία σκανδαλώδη ρύθμιση της οφειλής του, η οποία προβλέπει «κούρεμα» του δανείου σε ποσοστό άνω του 90% και αποπληρωμή του σε διάστημα μεγαλύτερο των 20 ετών και με πολυετή περίοδο χάριτος.

Ο επιχειρηματίας, οφείλει επιπλέον αρκετά εκατομμύρια στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία επίσης προσπαθεί να ρυθμίσει. Είναι μάλιστα ενδιαφέρον ότι όπως αποκαλύπτει το Documento , προτείνει τη μείωση των οφειλών του κατά 50%, διεκδικώντας η αποπληρωμή να γίνει σε διάστημα 20 χρόνων.

 Σ.Σ.: ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 138 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΕΝΩ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΞΙΑΣ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 6% ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ;;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2
ΔΝΣΗ: ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55- ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΑΝΕΙΑ 2,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ 6% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ??? ΕΝΩΣΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΘΥΜΗΣΟΥ !!! Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ