Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Η ΕΡΕΥΝΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Η Ο.Ο.Σ.Α ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ. ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 1,2% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΠΗΓΗ




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

 

6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.

6.2.  Θα  δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.

6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.

6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ