Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας
Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας

Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας

koutipandoras 21 Απρ 2011

Το Φθινόπωρο του 2009, η Ελλάδα ζούσε με τον φόβο του ιού Η1 Ν1. Του ιού των χοίρων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είχε κηρύξει πανδημία σε επίπεδο 6 για την υφήλιο. Αρκετοί γνωστοί επιστήμονες προσέφεραν το κύρος τους τηλεοπτικά υπέρ του εμβολιασμού. Οι Έλληνες δεν εμβολιάστηκαν, αλλά το υπουργείο Υγείας προμηθεύτηκε 12.000.000 εμβόλια (24.000.000 ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΡΔΑ).

Παρήγγειλαν 24 εκατομμύρια εμβόλια.. ποιος ακριβώς είναι ο πληθυσμός της ΕΛΛΑΔΟΣ;;

Η Ελλάδα που δεν έχει καταργήσει ακόμη τα ράντζα και το «φακελάκι» (ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ 2500 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ , ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ), ξεπέρασε τον εαυτό της σε αυτό και μόνο τον τομέα της Υγείας.

ΗΠΑ: Πρόστιμο-ρεκόρ 2,3 δισ. δολαρίων στην Pfizer για διάθεση επικίνδυνου φαρμάκου

Ο ιός των πουλερικών, ο ιός των χοίρων έκαναν ακόμη πιο πλούσιους τους ήδη «χρυσούς γιούς» της φαρμακοβιομηχανίας.

Παρενέργειες, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer – Όλη η αλήθεια

Από την δεκαετία του 70, οι γιατροί γίνονται όλο και πιο πολύ όμηροι των φαρμακοβιομηχάνων. Πληρωμένα συνέδρια, χρυσωμένες μελέτες, ψεύτικες επιστημονικές ανακοινώσεις, κατευθυνόμενη συνταγογράφηση.

Πόσο υπαρκτές είναι οι απειλές; Πόσο ανάγκη έχουμε τα φάρμακα; Ενδιαφέρει την βιομηχανία φαρμάκου περισσότερο η υγεία μας ή τα κέρδη της;

Μου πρότειναν 500 εκ. για να εισαχθούν εμβόλια στην Ελλάδα

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για την μεγάλη πληγή της ιατρικής επιστήμης: Για την ιατρική κουλτούρα που δίνει «ελαφρά τη καρδία» τη θέση της στην κουλτούρα του χρηματισμού. Το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ Το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου μετά τον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ .

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ, ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ;

«Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»




ARVE

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/user/koutipandoraskoutipandoras

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Υπουργείου Δικαιοσύνης ΗΠΑ: «Χαστούκι» σε όσους βγάζουν «λάδι» πολιτικά πρόσωπα στο σκάνδαλο Novartis!

Σκάνδαλο Novartis: Η Στρατηγική της διαφθοράς (Video + υπότιτλοι)

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ¨ΨΥΧΗΣ” ΤΟΥΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ