Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΝΙΣΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΝΙΣΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΝΙΣΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “STREAMΑΔΙΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 22-1-2021.

ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΩΛΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ Η ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ.

ΕΝΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Η ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙ;

ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΡΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ.

ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ.

ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ; AΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝIΣΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ;

ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥΝ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΖΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ;

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ; ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ  ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΣΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΑΓΚΑΚΙΑ.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ Κ ΤΡΟΦΗ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΝΙΣΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ.

ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΝΩ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;

Η ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ / ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.

1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.

1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.

1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.

1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.

1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο,

Η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.

1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.

1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.

1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

 

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ