Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Οι «Ράδιο αρβύλα» ξεπέρασαν τα όρια
Οι «Ράδιο αρβύλα» ξεπέρασαν τα όρια

Οι «Ράδιο αρβύλα» ξεπέρασαν τα όρια

Χθες το βράδυ, οι «Ράδιο αρβύλα» ξεπέρασαν τα όρια, και έφθασαν στο σημείο να χλευάσουν ακόμη και τον Εθνικό μας Ύμνο, τοποθετώντας τους στίχους του Διονυσίου Σολωμού σε μουσικές διαφόρων ασμάτων της Άντζελας Δημητρίου, του Σάκη Ρουβά κ.ά., που βεβαίως, καμιά ευθύνη δε φέρουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες γι’ αυτό το διασυρμό, που είναι και δικός τους διασυρμός!

Έτσι είναι… Όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι άπατρις, όταν δεν υφίσταται καν ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου παρουσία της -την Πρωτοχρονιά!- και όταν εμφανίζεται πλήρης δακρύων και συγκίνησης μόνον όταν «ατενίζει» τον ετοιμόρροπο Μπάιντεν και την απεχθή κλίκα των ομοίων του, παίρνουν θάρρος και τα σκουλήκια της λάσπης και ροκανίζουν με μανία το δένδρο της ζωής του Έθνους!
Γνωστό το πόσο ανθέλληνες και κομπλεξικοί απέναντι σε οτιδήποτε πατριωτικό είναι οι Ράδιο αρβύλα, πασιφανές και το ότι έχουν επιδοθεί σε ένα έως εμετού… γλείψιμο όλων των Νεοταξιτών και Παγκοσμιοποιητών, εγχώριων και αλλοδαπών! Δεν το κρύβουν. Το ξέρουν και είναι περήφανοι γι’ αυτό!
Ας τους γνωστοποιήσω, λοιπόν, κι εγώ κάτι που, προφανώς, δεν το γνωρίζουν. Πέρα από την ιδεοπλασία / νεοπλασία που εκφράζουν, είναι και παντελώς… ατάλαντοι!

Με τα αστεία τους γελάνε σαν ηλίθιοι μόνο οι ίδιοι! Άντε και κάποιοι άλλοι ηλίθιοι γύρω τους, οι αυλοκόλακες της εκπομπής!

Και δε μιλώ μόνο για τα «κρύα ανέκδοτα», αλλά για όλη αυτή την ατυχή και άνευρη, την ανύπαρκτη σάτιρα που προσπαθούν να εκφράσουν, με παταγώδη αποτυχία! Όσο για τον Αντώνη Κανάκη –the big boss!- αυτή τη θλιβερή και δυστοπική φιγούρα, χάνει τα λόγια του, μπερδεύει πρόσωπα και πράγματα (όχι επίτηδες) και είναι μια τόσο άσχημη και τόσο πρόχειρη παρουσία, που προκαλεί λύπηση!
Προορίζεται ήδη για απόσυρση, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν το έχει πάρει χαμπάρι! Μην κοιτάτε που τον μάζεψε το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, του «Ελληναρά» και πιστολά… Το Open έχει γίνει χειρότερο κι από τον κυβερνητικό SKAI και ό,τι διεθνιστικό και αντιπαθητικό απολίθωμα σέρνεται στα αζήτητα κοιτάει να το μαζέψει «υπό την σκέπην του» για να μη μείνει παραπονεμένη καμιά… σαβούρα!…
ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ  Ντορέτα Πέππα
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ