Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη του Μετρό και ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ
Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη του Μετρό και ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη του Μετρό και ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ

Συνελήφθη και ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ που φέρεται να τους βοήθησε να κρυφτούν – Ο 53χρονος αναγνώρισε τους δράστες σύμφωνα με πληροφορίες – Πρόκειται για ανήλικα αδέλφια ημεδαπούς ΜΕ Αλγερινή μάνα ,ρομά πατέρας .Σίγουρα παιδιά Ελλήνων ! – Το Σάββατο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια οι δύο δράστες της άγριας επίθεσης στο μετρό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ΜΕ Αλγερινή μάνα ,ρομά πατέρας .Σίγουρα παιδιά Ελλήνων !, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφοριες είναι ανήλικοι και μέσα στο Σάββατο αναμένεται να οδηγηθουν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Οι δύο συλληφθέντες είναι ηλικίας 15 και 17 ετών και έχουν απασχολήσει τις αρχές και κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, είναι αδέρφια και διαμένουν στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο, – ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ-, το οποίο φέρεται να τους βοήθησε να κρυφτούν. Λίγη ώρα μετά την ταυτοποίησή του, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ειδικός φρουρός είναι υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος.

Παράλληλα, ο 53χρονος σταθμάρχης ειδοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές να μεταβεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών, προκειμένου να προβεί στην αναγνώριση των δύο ανήλικων δραστών. Ο 53χρονος είδε και αναγνώρισε τους δύο ανήλικους ως τους δράστες της άγριας επίθεσης εναντίον του.

Η ομάδα που έφτασε σε λίγες ώρες στην εξιχνίαση της υπόθεσης και δρομολόγησε τη σύλληψη των δύο δραστών, είναι η ίδια ομάδα των αξιωματικών που έλυσε τον γρίφο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Τι είχε δηλώσει ο 53χρονος σταθμάρχης

Νωρίτερα, ο 53χρονος σταθμάρχης είχε μιλήσει για την τραγική εμπειρία που έζησε στον χώρο της εργασίας του, όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δυο νεαρούς, επειδή τους ζήτησε να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα, μίλησε ο 53χρονος σταθμάρχης, ο οποίος επισκέφθηκε γναθοχειρουργό για να αξιολογήσει την κατάστασή του.

«Ήταν ένα κακό όνειρο, πρέπει να πάω στον γιατρό και δεν μπορώ να μιλήσω… Υγεία και ανθρωπιά, τίποτα άλλο» είπε αρχικά.

Και συνέχισε, αναφερόμενος στους δυο δράστες: «Για τα δύο παιδιά που με χτύπησαν δεν έχω να πω κάτι, να είναι καλά, τίποτα άλλο! Πρέπει να φύγω, να πάω στο νοσοκομείο».

πηγη: ΖΗΤΑΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΡΤ1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ