ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ TRUST ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! (VIDEO- ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ)

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ TRUST ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! (VIDEO- ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ)
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ TRUST ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! (VIDEO- ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ)

ΠΑΠΙΚΗ ΒΟΥΛΑ 1302 «UNAM SANCTAM»

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ TRUST ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. ΌΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRUST ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. “TRUST” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, TRUST ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. TRUST ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. 

ΌΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΤΡΑΙΩΝ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΠΕΛΟΠΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΥΛΩΝΑ “ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ”

 ΒΑΤΙΚΑΝΟ – ΠΑΠΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ – Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ- “UNAM SANCTAM”

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ  ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΠΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. 

Γ.ΒΑΓΕΝΑ : “….ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «UNAM SANCTAM».

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1302, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ – ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ – ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.
“…ΒΑΣΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΠΙΚΗ ΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΠΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΝΟΜΩΝ.

ΟΙ ΠΑΠΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ UNAM SANCTAM”, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ 1302 ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΈΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΝ, ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ…”

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ:

ΛΕΓΕΤΑΙ «UNAM SANCTAM» ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

“…Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ LINK ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.

Ο ΠΑΠΑΣ ΒΟΝΙΦΑΤΙΟΣ ΤΟ 1302, ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΩΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ…
ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
“ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ”, ΛΕΕΙ, “ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ”.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΕΡΗ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ – ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ- ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ”

ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΥΤΗΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ, ΤΗ ΜΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ…”

“...ΌΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “…Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ”

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΨΕΥΔΗΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ «ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ». ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΥΤΟ… ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ.

ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ, ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΤΕ.
ΌΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; ΌΤΙ ΥΠΗΡΧΕ, ΛΕΕΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΝΩΕ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ, ΜΕ ΤΙ ΨΕΥΔΗ ΞΕΚΙΝΑΝΕ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΩΕ, ΟΠΟΥ “ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ, ΛΕΕΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ – ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ” – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΒΩΤΟΣ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗ ΓΗ, ΛΕΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, ΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΩΕ. 

“…. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΜΙΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ. ΜΙΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΣΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ, ΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΝΟΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ (…), Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΥΛΑ Η ΠΑΠΙΚΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ «ΣΩΣΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ (…)» – ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΥΤΗ – «… ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ».

ΠΟΙΟΥ ΣΚΥΛΟΥ; ΤΟΥ ΚΥΝΑ ΕΝΝΟΟΥΝΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ…
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ; ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ…

 ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΛΕΕΙ: ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ…” ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΤΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…

“Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΠΕΤΡΟΣ…”

ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΣΦΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΤΙ.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ, ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ…

ΛΕΕΙ ΟΤΙ “Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ…” ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ; ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΣ. ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΧΡΙΣΤΟΣ: «ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΥ»ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ «ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΥ», ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ Η ΕΚΕΙΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.”  ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ!!!

ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ; ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!  ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ “ΠΡΟΒΑΤΑ”!
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΕΕΙ: “ΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ Η ΑΛΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ”.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ; ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΤΣΙ;

“….ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

” … ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ; ΆΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ.
ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ “ΠΡΟΒΑΤΑ” – ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ – ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ…”

“…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.  

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝ ΜΟΝΟ. ΈΛΛΗΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΜΙΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ Η ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ «UNAM SANCTAM», ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΤΙ “Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ…”  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΠΑΜΕ.
“ΥΠΑΡΧΕΙ”, ΛΕΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ, “ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ”.

ΆΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΤΣΙ; ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΈΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ.

“ΈΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ” – ΕΝΑ ΠΟΙΜΝΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ – “ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ…”

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. “ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ”, ΛΕΕΙ, “ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙΑ.”

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ “ΣΠΑΘΙΑ”; ΔΗΛΑΔΗ “ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΠΑΘΙ, ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΠΑΘΙ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ”. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ, “ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΛΕΝΕ «ΙΔΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΠΑΘΙΑ», ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ; ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΤΣΙ; 

“…ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ «UNAM SANCTAM», ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ “ΒΟΥΛΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΩΕ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΟΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!  ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΈΛΛΗΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ. ΤΟ “ΠΡΩΤΟ ΣΠΑΘΙ”, ΛΕΕΙ, “ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ”. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ, ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ, ΟΤΙ “ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΛΕΕΙ: “ΤΟ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ”.

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ “ΒΟΥΛΑ” ΚΑΘΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΙΕΡΕΑΣ”.

“…ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΜΕ ΜΑΓΓΑΝΙΕΣ, ΜΕ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΟΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑΡΟ.

ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ. 

ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΝΙΦΑΤΙΟΥ ΤΟΝ 14Ο ΑΙΩΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΤΕΙΑ, ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥΔΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΠΑΠΑΣ.

“…ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ: “…ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΛΕΝΕ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ “ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ”- ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ…”

 ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΘΕΣΦΑΤΟ.

ΌΠΟΥ “ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ -ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ- ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΑΘΙ, ΤΟ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 3 ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΗ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ.

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΑΥΤΗ ΒΟΥΛΑ, ΛΕΕΙ: “…ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ, ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.” ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΕΙ: “ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ – TEMPORAL, ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ….”  

“….ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΦΥΡΩΝΕ ΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.  

ΑΥΤΟΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΠΑΠΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ. ΠΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ… ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ… ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ…” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΚΑΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΩΝ…”,

ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΕΤΣΙ;

Ο ΦΟΡΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.

ΠΙΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΓΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ… ΆΛΛΩΣΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ, ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ… ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΕΙΣ, ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΕΙΣ… ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

“…. ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ! 

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΑΝΕ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΖΑΝΕ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ!

 ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.

ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΈΤΣΙ ΛΕΕΙ : «ΙΔΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΘΝΗ», ΛΕΕΙ, «ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΑΝ Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ…», ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, Ο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, “…ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ…”.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΒΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ. 

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ  ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “…ΑΥΤΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΪΚΗ. ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΘΕΪΚΟ ΛΟΓΟ…!!!”

ΜΕ ΘΕΪΚΟ ΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΛΑ, ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

«ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ», ΛΕΕΙ, «ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ, ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ, ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ, ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΪΚΟ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ .


ΔΗΛΑΔΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, Ο ΠΑΠΑΣ, ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ TRUST ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. ΌΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRUST ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. “TRUST” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, TRUST ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. TRUST ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. 

ΌΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. 

 ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΟΙ ΠΑΠΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!

ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΠΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΟΠΟΥ Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ (UCC). ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ; 

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ, ΙΕΡΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!! ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!
“ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ”.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ! ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ! Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ – ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ HELLENIC REPUBLIC, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ HELLENIC REPUBLIC.

ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ. 

ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ!! ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΌΤΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ, “ΑΝ ΘΕΛΕΙ”, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…”
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.

ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. 

ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ TRUST ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ Α.Φ.Μ. ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ, ΝΕΚΡΟ ΔΟΥΛΟ!!!

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!! 

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ, “ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟΥ” ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ – ΛΕΓΟΜΕΝΟ – ΔΙΚΑΙΟ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΩΣ ΝΕΚΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ.

ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟ, ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

 ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ….”

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΚΙΚΑ

ΠΗΓΗ

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: