Χρόνος ανάγνωσης: 14 λεπτά
ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ 1918; 50-100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ
ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ 1918; 50-100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ

ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ 1918; 50-100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ-Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μήπως ένα πείραμα εμβολίου σε στρατιώτες των ΗΠΑ προκάλεσε την «ισπανική γρίπη»; Το πείραμα του βακτηριακού εμβολίου 1918-19 μπορεί να έχει σκοτώσει 50-100 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η «Ισπανική Γρίπη» σκότωσε περίπου 50-100 εκατομμύρια ανθρώπους κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας 1918-19. Τι γίνεται αν η ιστορία που μας έχει πει για αυτήν την πανδημία δεν είναι αληθινή; Τι γίνεται αν, αντίθετα, η δολοφονική λοίμωξη δεν ήταν ούτε η γρίπη ούτε ισπανικής προέλευσης;

Τα πρόσφατα αναλυθέντα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η«Ισπανική Γρίπη» μπορεί να ήταν ένα στρατιωτικό πείραμα εμβολίων που πήγε στραβά.

Ανατρέχοντας στην 100ή επέτειο από το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πρέπει να εμβαθύνουμε βαθύτερα για να λύσουμε αυτό το μυστήριο.

Περίληψη

Ο λόγος για τον οποίο η σύγχρονη τεχνολογία δεν μπόρεσε να εντοπίσει το στέλεχος της γρίπης των δολοφόνων από αυτήν την πανδημία είναι επειδή η γρίπη δεν ήταν ο δολοφόνος.

Περισσότεροι στρατιώτες πέθαναν κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου από ασθένειες παρά από σφαίρες.

Η πανδημία δεν ήταν γρίπη. Υπολογίζεται ότι το 95% (ή υψηλότερο) των θανάτων προκλήθηκε από βακτηριακή πνευμονία, όχι από γρίπη / ιό.

Η πανδημία δεν ήταν ισπανική. Οι πρώτες περιπτώσεις βακτηριακής πνευμονίας το 1918 εντοπίζονται σε στρατιωτική βάση στο Fort Riley του Κάνσας.

Από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου 1918, ένα πειραματικό εμβόλιο βακτηριακής μηνιγγίτιδας που καλλιεργήθηκε σε άλογα από το Rockefeller Institute for Medical Research στη Νέα Υόρκη εγχύθηκε σε στρατιώτες στο Fort Riley.

Κατά το υπόλοιπο του 1918, καθώς εκείνοι οι στρατιώτες – που συχνά ζούσαν και ταξιδεύουν υπό κακές συνθήκες υγιεινής – στάλθηκαν στην Ευρώπη για να πολεμήσουν, διέδωσαν βακτήρια σε κάθε στάση μεταξύ του Κάνσας και των πρώτων τάφρων στη Γαλλία.

Μία μελέτη περιγράφει στρατιώτες «με ενεργές λοιμώξεις (που) αερολύουν τα βακτήρια που αποικίζουν τις μύτες και το λαιμό τους, ενώ άλλοι – συχνά, στους ίδιους» χώρους αναπνοής «- ήταν πολύ ευαίσθητοι στην εισβολή και την ταχεία εξάπλωση μέσω των δικών τους πνευμόνων ή άλλα αποικιστικά βακτήρια. » (1)

Η «Ισπανική Γρίπη» επιτέθηκε σε υγιείς ανθρώπους στην κορυφή τους. Η βακτηριακή πνευμονία προσβάλλει τους ανθρώπους στην ακμή τους. Η γρίπη προσβάλλει τους νέους, τους ηλικιωμένους και τους ανοσοκατεσταλμένους.

Όταν ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε στις 11 Νοεμβρίου 1918, οι στρατιώτες επέστρεψαν στις πατρίδες τους και στα αποικιακά φυλάκια, διαδίδοντας τη δολοφονική βακτηριακή πνευμονία σε όλο τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, το Ινστιτούτο Rockefeller έστειλε επίσης τον αντιμυκηνοκοκκικό ορό στην Αγγλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία και άλλες χώρες, βοηθώντας στη διάδοση της επιδημίας σε όλο τον κόσμο.

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι η ασθένεια σκότωσε πολύ περισσότερους στρατιώτες από όλες τις πλευρές από τα πολυβόλα ή το αέριο μουστάρδας ή οτιδήποτε άλλο συνήθως συνδέεται με τον Α’ Παγκόσμιος Πόλεμο.

Πολλές αμερικανικές οικογένειες και πολλές οικογένειες παγκοσμίως επηρεάστηκαν με παρόμοιο τρόπο από τη μυστηριώδη ισπανική γρίπη.

Το 1918, η «γρίπη» ή η γρίπη ήταν ένας γενικός όρος για ασθένεια άγνωστης προέλευσης. Δεν είχε το συγκεκριμένο νόημα που έχει σήμερα.

Αυτό σήμαινε κάποια ασθένεια μυστηρίου που έπεσε από τον ουρανό. Στην πραγματικότητα, η γρίπη προέρχεται από τη μεσαιωνική λατινική «επιρροή» με αστρολογική έννοια, που σημαίνει μια επίσκεψη υπό την επίδραση των αστεριών.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ;

Μεταξύ 1900-1920, πραγματοποιήθηκαν τεράστιες προσπάθειες στον βιομηχανικό κόσμο για την οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας.

Θα χρησιμοποιήσουμε τη Νέα Υόρκη ως παράδειγμα για να συζητήσουμε τρεις σημαντικές αλλαγές στην κοινωνία που σημειώθηκαν στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τον αντίκτυπό τους στη θνησιμότητα από μολυσματικές ασθένειες.

Καθαρό νερό και αποχέτευση

Στα τέλη του 19ου αιώνα έως τις αρχές του 20ου αιώνα, η Νέα Υόρκη δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύστημα για να φέρει καθαρό νερό στην πόλη από το Catskills, ένα σύστημα που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα.

Η Νέα Υόρκη δημιούργησε επίσης πάνω από 6000 μίλια αποχέτευσης για την απομάκρυνση και την επεξεργασία αποβλήτων, τα οποία προστατεύουν το πόσιμο νερό. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγνωρίζει τη σημασία του καθαρού νερού και της αποχέτευσης στην καταπολέμηση των μολυσματικών ασθενειών. (2)

Ηλεκτρισμός

Στα τέλη του 19ου αιώνα έως τις αρχές του 20ου αιώνα, η Νέα Υόρκη δημιούργησε ένα δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος και ενσύρματο στην πόλη, ώστε να υπάρχει διαθέσιμη ισχύς σε κάθε σπίτι.

Η ηλεκτρική ενέργεια επιτρέπει την ψύξη. Η ψύξη είναι ένας ανώνυμος ήρωας ως όφελος για τη δημόσια υγεία. Όταν τα τρόφιμα ψύχονται από το αγρόκτημα στο τραπέζι, το κοινό προστατεύεται από πιθανές μολυσματικές ασθένειες.

Η φθηνή ανανεώσιμη ενέργεια είναι σημαντική για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης των μολυσματικών ασθενειών.

Φαρμακευτική
Στα τέλη του 19ου αιώνα έως τις αρχές του 20ου αιώνα, η Νέα Υόρκη έγινε το σπίτι του Ινστιτούτου Ιατρικής Έρευνας του Rockefeller (τώρα Rockefeller University). Το Ινστιτούτο είναι όπου γεννήθηκε η σύγχρονη φαρμακευτική βιομηχανία.

Το Ινστιτούτο πρωτοστάτησε πολλές από τις προσεγγίσεις που χρησιμοποιεί η φαρμακευτική βιομηχανία σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας ορών εμβολίων, για καλύτερα ή χειρότερα.

Το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε στο πείραμα Fort Riley σε στρατιώτες κατασκευάστηκε σε άλογα.

Τα δεδομένα για τα ποσοστά θνησιμότητας των ΗΠΑ από τις αρχές του 20ου αιώνα έως το 1965 δείχνουν σαφώς ότι το καθαρό νερό, οι τουαλέτες, τα αποτελεσματικά συστήματα αποχέτευσης και οι ψυκτικές τροφές συνδυάζονται για να μειώσουν αποτελεσματικά τη θνησιμότητα από μολυσματικές ασθένειες ΠΡΙΝ ήταν διαθέσιμα εμβόλια για αυτές τις ασθένειες.

Έχουν αναλάβει οι γιατροί και οι κατασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων τη μείωση της θνησιμότητας από μολυσματικές ασθένειες που δικαίως ανήκουν σε αμμόλοφους, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και μηχανικούς;

Εάν το υβρίδιο στο Ινστιτούτο Rockefeller το 1918 οδήγησε σε μια πανδημία που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους, ποια μαθήματα μπορούμε να μάθουμε και να εφαρμόσουμε για το 2020;

Η ασθένεια ΔΕΝ είναι ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Λέγεται πως οι πρώτες περιπτώσεις «Ισπανικής Γρίπης» εμφανίστηκαν στο Fort Riley του Κάνσας το 1918.

Πώς είναι δυνατόν αυτό το ιστορικά σημαντικό γεγονός να μπορεί να παρανομαστεί τόσο άσχημα πριν από 100 χρόνια και να μην διορθωθεί ποτέ;

Γιατί «Ισπανική»;

Η Ισπανία ήταν μία από τις λίγες χώρες που δεν συμμετείχαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι περισσότερες από τις χώρες που συμμετείχαν στον πόλεμο λογοκρίνουν τον Τύπο τους.

Χωρίς ανησυχίες λογοκρισίας, οι πρώτες αναφορές στον Τύπο για άτομα που πέθαναν από ασθένειες σε μεγάλο αριθμό προέρχονταν από την Ισπανία. Οι πολεμικές χώρες δεν ήθελαν επιπλέον να φοβίσουν τα στρατεύματα, οπότε ήταν ικανοποιημένοι με τον αποδιοπομπαίο τράγο της Ισπανίας.

Ζητείται από τους στρατιώτες από όλες τις πλευρές να μην διασχίσουν τη γη ενός ανθρώπου στη φωτιά του πολυβόλου, κάτι που ήταν αρκετά τρομακτικό χωρίς να ξέρει ότι τα χαρακώματα ήταν έδαφος αναπαραγωγής ασθενειών.

Εκατό χρόνια αργότερα, έχει περάσει πολύς καιρός να αποβάλουμε τα «Ισπανικά» από κάθε συζήτηση αυτής της πανδημίας. Εάν η γρίπη ξεκίνησε σε στρατιωτική βάση των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κάνσας, τότε η ασθένεια θα μπορούσε και θα έπρεπε να ονομάζεται πιο σωστά.

Προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές καταστροφές, οι ΗΠΑ (και ο υπόλοιπος κόσμος) πρέπει να ρίξουν μια ματιά στο τι προκάλεσε πραγματικά την πανδημία.

Είναι πιθανό ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Ισπανική Γρίπη δεν διορθώθηκε ποτέ είναι ότι βοηθά στη μεταμφίεση της προέλευσης της πανδημίας.

Εάν η προέλευση της πανδημίας αφορούσε ένα πείραμα εμβολίου σε στρατιώτες των ΗΠΑ, τότε οι ΗΠΑ μπορεί να προτιμούν να το ονομάζουν ισπανική γρίπη αντί για τα βακτήρια Fort Riley του 1918 ή κάτι παρόμοιο.

Η Ισπανική Γρίπη ξεκίνησε στην τοποθεσία που δόθηκε αυτό το πειραματικό βακτηριακό εμβόλιο καθιστώντας τον πρωταρχικό ύποπτο ως την πηγή των βακτηριακών λοιμώξεων που σκότωσαν τόσους πολλούς.

Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθεί το μάντρα μάρκετινγκ των «εμβολίων που σώζουν ζωές» εάν ένα πείραμα εμβολίου που προήλθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της πρωτόγονης παρασκευής προκάλεσε τους θανάτους 50-100 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Τα εμβόλια σώζουν ζωές… εκτός αν μπορεί να έχουμε σκοτώσει 50-100 εκατομμύρια ανθρώπους το 1918-19 »είναι ένα πολύ λιγότερο αποτελεσματικό σύνθημα πωλήσεων από τα υπερβολικά απλοϊκά« εμβόλια σώζουν ζωές ».
Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΠΗ Ή ΙΟΣ. Ήταν βακτηριακό.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 υπήρξαν πολλές συζητήσεις για «ετοιμότητα για πανδημία».

Οι κατασκευαστές εμβολίων κατά της γρίπης στις Ηνωμένες Πολιτείες έλαβαν δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων για να αναπτύξουν εμβόλια για να διασφαλίσουν ότι δεν θα έχουμε άλλη θανατηφόρα πανδημία «γρίπη», όπως αυτή του 1918-19.

Αξιοποιώντας το μέρος της γρίπης της Ισπανίας, η γρίπη βοήθησε τους κατασκευαστές εμβολίων να προμηθευτούν ελέγχους δισεκατομμυρίων δολαρίων από κυβερνήσεις, παρόλο που οι επιστήμονες γνώριζαν τότε ότι η βακτηριακή πνευμονία ήταν ο πραγματικός δολοφόνος.

Η βακτηριακή πνευμονία δεν ήταν ο πραγματικός δολοφόνος – χιλιάδες αυτοψίες επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας του 2008, η βακτηριακή πνευμονία ήταν ο δολοφόνος στο 92,7% τουλάχιστον των αυτοψιών που εξετάστηκαν το 1918-19. Είναι πιθανώς υψηλότερο από 92,7%.

Οι ερευνητές εξέτασαν περισσότερες από 9.000 αυτοψίες και «δεν υπήρχαν αρνητικά (βακτηριακά) αποτελέσματα καλλιέργειας πνευμόνων».

«… Στις 68 σειρές αυτοψίας υψηλότερης ποιότητας, στις οποίες θα μπορούσε να αποκλειστεί η πιθανότητα μη αναφερόμενων αρνητικών καλλιεργειών, το 92,7% των καλλιεργειών πνευμονικών αυτοψιών ήταν θετικά για ≥1 βακτήριο. … Σε μια μελέτη περίπου 9.000 ατόμων που παρακολουθήθηκαν από κλινική παρουσίαση με γρίπη έως ανάλυση ή αυτοψία, οι ερευνητές έλαβαν, με αποστειρωμένη τεχνική, καλλιέργειες είτε πνευμονιόκοκκων είτε στρεπτόκοκκων από 164 από 167 δείγματα πνευμονικού ιστού.

«Υπήρχαν 89 καθαρές καλλιέργειες πνευμονιόκοκκων. 19 καλλιέργειες από τις οποίες ανακτήθηκαν μόνο στρεπτόκοκκοι. 34 που απέδωσαν μίγματα πνευμονιόκοκκων και / ή στρεπτόκοκκων. 22 που απέδωσαν ένα μείγμα πνευμονιόκοκκων, στρεπτόκοκκων και άλλων οργανισμών (κυρίως πνευμονιόκοκκοι και μη αιμολυτικοί στρεπτόκοκκοι) • και 3 που απέδωσαν μόνο μη αιμολυτικούς στρεπτόκοκκους. Δεν υπήρχαν αρνητικά αποτελέσματα καλλιέργειας πνευμόνων. » (3)

Πνευμονιόκοκκοι ή στρεπτόκοκκοι βρέθηκαν σε «164 από τα (167) δείγματα πνευμονικού ιστού». Αυτό είναι 98,2%. Τα βακτήρια ήταν ο δολοφόνος.

Πού πήγε η ισπανική γρίπη βακτηριακή πνευμονία προερχόμενη του 1918-1919;

Όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν πόλεμο τον Απρίλιο του 1917, η νέα φαρμακοβιομηχανία είχε κάτι που δεν είχε ποτέ πριν – μια μεγάλη προσφορά ανθρωπίνων δοκιμαστικών αντικειμένων με τη μορφή του πρώτου σχεδίου του στρατού των ΗΠΑ.

Πριν από τον πόλεμο το 1917, ο αμερικανικός στρατός ήταν 286.000 άνδρες. Μετά τον πόλεμο το 1920, ο αμερικανικός στρατός διαλύθηκε και είχε 296.000 άντρες.

Κατά τα χρόνια του πολέμου 1918-19, ο αμερικανικός στρατός διογκώθηκε σε 6.000.000 άντρες, με 2.000.000 άντρες να στέλνονται στο εξωτερικό. Το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας του Rockefeller εκμεταλλεύτηκε αυτήν τη νέα ομάδα ανθρώπινων ινδικών χοιριδίων για τη διεξαγωγή πειραμάτων εμβολίων.

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΧΡΟΝΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΟΚΟΚΚΟΥ

Από το Base Hospital, το Fort Riley, το Κάνσας και το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας του Rockefeller της Νέας Υόρκης.
Ελήφθη 1918 20 Ιουλίου

(Σημείωση : Διαβάστε το χαρτί του Fort Riley στο σύνολό του, ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε την απροσεξία των πειραμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε αυτά τα στρατεύματα.)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf

Μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 4 Ιουνίου 1918, ο Δρ Γκέιτς αναφέρει ένα πείραμα όπου δόθηκε στους στρατιώτες 3 δόσεις εμβολίου βακτηριακής μηνιγγίτιδας.

Εκείνοι που διεξήγαγαν το πείραμα στους στρατιώτες ήταν απλώς στρίψιμο/μετάθεση δοσολογίας ενός ορού εμβολίου που παρασκευάστηκε σε άλογα.

Το καθεστώς εμβολιασμού σχεδιάστηκε να είναι 3 δόσεις. 4.792 άνδρες έλαβαν την πρώτη δόση, αλλά μόνο 4.257 έλαβαν τη 2η δόση (κάτω 11%) και μόνο 3702 έλαβαν και τις τρεις δόσεις (κάτω 22,7%).

Συνολικά 1.090 άνδρες δεν ήταν εκεί για την 3η δόση. Τι συνέβη σε αυτούς τους στρατιώτες; Αποστέλλονται ανατολικά με τρένο από το Κάνσας για επιβίβαση σε πλοίο προς την Ευρώπη; Ήταν στο νοσοκομείο Fort Riley; Η έκθεση του Δρ Γκέιτς δεν μας λέει.

Ένα άρθρο που συνοδεύει την εκπομπή της Αμερικανικής Εμπειρίας ρίχνει φως στο πού θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι 1.090 άντρες. Ο Γκέιτς ξεκίνησε τα πειράματά του τον Ιανουάριο του 1918.

Μέχρι τον Μάρτιο του ίδιου έτους, «100 άντρες την ημέρα» μπήκαν στο ιατρείο στο Fort Riley.

Λείπουν ορισμένοι από αυτούς τους άντρες από την έκθεση του Dr. Gates – αυτοί που δεν έλαβαν τη 2η ή την 3η δόση;

«… Λίγο πριν το πρωινό τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, το πρώτο ντόμινο έπεφτε σηματοδοτώντας την έναρξη του πρώτου κύματος της γρίπης του 1918.

Ο μάγειρας της εταιρείας Albert Gitchell ανέφερε στο ιατρείο του καταυλισμού με παράπονα για «κακό κρύο».

Ακριβώς πίσω του ήρθε ο δεκανέας Lee W. Drake να εκφράζει παρόμοια παράπονα.

Μέχρι το μεσημέρι, ο χειρουργός του στρατοπέδου Edward R. Schreiner είχε πάνω από 100 άρρωστα άτομα στα χέρια του, όλοι προφανώς υπέφεραν από την ίδια ασθένεια… »(5)

Ο Γκέιτς αναφέρει ότι αρκετοί άνδρες στο πείραμα είχαν συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη: βήχα, έμετο και διάρροια μετά τη λήψη του εμβολίου.

Αυτά τα συμπτώματα είναι μια καταστροφή για τους άνδρες που ζουν σε στρατώνες, ταξιδεύουν με τρένα προς τις ακτές του Ατλαντικού, ταξιδεύουν στην Ευρώπη και ζουν και πολεμούν σε χαρακώματα.

Οι ανθυγιεινές συνθήκες σε κάθε βήμα του ταξιδιού είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για εξάπλωση μιας μεταδοτικής ασθένειας όπως η βακτηριακή πνευμονία.

Από την έκθεση του Dr. Gates:

«Αντιδράσεις. -… Παρατηρήθηκαν αρκετές περιπτώσεις χαλαρότητας των εντέρων ή παροδικής διάρροιας. Αυτό το σύμπτωμα δεν είχε συναντηθεί πριν.

«Η προσεκτική έρευνα σε μεμονωμένες περιπτώσεις συχνά προκάλεσε τις πληροφορίες ότι οι άνδρες που διαμαρτυρήθηκαν για τις επιδράσεις του εμβολιασμού υπέφεραν από ήπια κορύζα, βρογχίτιδα κ.λπ. κατά τη στιγμή της ένεσης.»

«Μερικές φορές η αντίδραση ξεκίνησε από μια αίσθηση κρύου ή ψυχρού, και ένας αριθμός ανδρών παραπονέθηκε για πυρετό ή πυρετό αισθήσεις κατά τη διάρκεια της επόμενης νύχτας.

Έπειτα στη συχνότητα προέκυψε ναυτία (περιστασιακά έμετος), ζάλη και γενικά «πόνοι και πόνοι» στις αρθρώσεις και τους μύες, οι οποίες σε μερικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν ιδιαίτερα στον αυχένα ή την οσφυϊκή περιοχή, προκαλώντας σκληρό λαιμό ή δύσκαμπτη πλάτη. Ακολούθησαν μερικές ενέσεις από διάρροια.

Επομένως, οι αντιδράσεις προσομοιώνουν περιστασιακά την έναρξη της επιδημίας μηνιγγίτιδας και αρκετοί εμβολιασμένοι άνδρες στάλθηκαν ως ύποπτοι στο Base Hospital για διάγνωση. »

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, ένεσαν τυχαίες δοσολογίες ενός πειραματικού εμβολίου βακτηριακής μηνιγγίτιδας σε στρατιώτες.

Στη συνέχεια, μερικοί από τους στρατιώτες είχαν συμπτώματα που «προσομοιώνουν» μηνιγγίτιδα, αλλά ο Δρ Γκέιτς υποστηρίζει τον φανταστικό ισχυρισμό ότι δεν ήταν πραγματική μηνιγγίτιδα.

Οι στρατιώτες εμφάνισαν συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη. Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα, τότε και τώρα, είναι γνωστό ότι μιμείται συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη.

Ίσως η ομοιότητα των πρώιμων συμπτωμάτων της βακτηριακής μηνιγγίτιδας και της βακτηριακής πνευμονίας με τα συμπτώματα της γρίπης είναι ο λόγος για τον οποίο τα πειράματα εμβολίων στο Fort Riley κατάφεραν να ξεφύγουν από τον έλεγχο ως πιθανή αιτία της ισπανικής γρίπης για 100 χρόνια.

ΠΩΣ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΕΥΡΕΩΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;

Υπάρχει ένα στοιχείο μιας τέλειας καταιγίδας στο πώς εξαπλώνονται τα βακτήρια του Γκέιτς.

Ο WWI έληξε μόνο 10 μήνες μετά τις πρώτες ενέσεις. Δυστυχώς για τους 50-100 εκατομμύρια που πέθαναν, αυτοί οι στρατιώτες που εγχύθηκαν με βακτήρια που εγχύθηκαν με άλογο κινήθηκαν γρήγορα κατά τη διάρκεια αυτών των 10 μηνών.

Ένα άρθρο από το 2008 στον ιστότοπο του CDC περιγράφει πώς οι άρρωστοι στρατιώτες του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου μπορούσαν να μεταδώσουν τα βακτήρια σε άλλους με το να γίνουν «ενήλικες στο νέφος».

«Τέλος, για σύντομες περιόδους και σε διαφορετικούς βαθμούς, οι προσβεβλημένοι ξενιστές έγιναν« ενήλικες νέφους »οι οποίοι αύξησαν τον αερισμό του αποικισμού στελεχών βακτηρίων, ιδιαίτερα πνευμονιόκοκκων, αιμολυτικών στρεπτόκοκκων, H. influenzae και S. aureus.

«Για αρκετές ημέρες κατά τη διάρκεια τοπικών επιδημιών – ιδιαίτερα σε πολυσύχναστους χώρους όπως θαλάμους νοσοκομείων, στρατιωτικά στρατόπεδα, στρατευμένα πλοία και νάρκες (και χαρακώματα) – ορισμένα άτομα ήταν ανοσολογικά ευαίσθητα, μολύνθηκαν ή αναρρώθηκαν από λοιμώξεις με ιό της γρίπης.

«Άτομα με ενεργές λοιμώξεις αερολύουν τα βακτήρια που αποικίζουν τις μύτες και το λαιμό τους, ενώ άλλα – συχνά, στους ίδιους» χώρους αναπνοής «- ήταν πολύ ευαίσθητα στην εισβολή και την ταχεία εξάπλωση των πνευμόνων τους από τα δικά τους ή από τα αποικιστικά βακτήρια άλλων. »

Τρεις φορές στην έκθεσή του σχετικά με το πείραμα εμβολίων στο Fort Riley, ο Δρ Γκέιτς δηλώνει ότι ορισμένοι στρατιώτες είχαν μια «σοβαρή αντίδραση» που δείχνει «μια ασυνήθιστη ατομική ευαισθησία στο εμβόλιο».

Ενώ το εμβόλιο έκανε πολλούς άρρωστους, σκότωσε μόνο εκείνους που ήταν ευαίσθητοι σε αυτό.

Εκείνοι που αρρώστησαν και επέζησαν έγιναν «νέοι ενηλίκων» που διέδωσαν τα βακτήρια σε άλλους, οι οποίοι δημιούργησαν περισσότερους ενήλικες νέφους, εξαπλώθηκαν σε άλλους όπου σκότωσε τον ευαίσθητο, επαναλαμβάνοντας τον κύκλο έως ότου δεν υπήρχαν πλέον ανθυγιεινές συνθήκες πολέμου και δεν υπήρχαν πλέον εκατομμύρια στρατιώτες για να πειραματιστούν.

Ο φόρος στα αμερικανικά στρατεύματα ήταν τεράστιος και είναι καλά τεκμηριωμένος. Ο Δρ Carol Byerly περιγράφει πώς ταξίδεψε η «γρίπη» σαν πυρκαγιά μέσα από τον στρατό των ΗΠΑ. (αντικαταστήστε τα «βακτήρια» για τη «γρίπη» ή «ιό» του Dr. Byerly):

Δεκατέσσερα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα κατάρτισης είχαν αναφέρει κρούσματα γρίπης τον Μάρτιο, τον Απρίλιο ή τον Μάιο, και μερικά από τα μολυσμένα στρατεύματα μετέφεραν τον ιό μαζί τους σε πλοία στη Γαλλία…

Καθώς οι στρατιώτες στα χαρακώματα αρρώστησαν, ο στρατός τους εκκένωσε από τις πρώτες γραμμές και τους αντικατέστησε με υγιείς άνδρες.

Αυτή η διαδικασία έφερε συνεχώς τον ιό σε επαφή με νέους ξενιστές – νέους, υγιείς στρατιώτες στους οποίους θα μπορούσε να προσαρμοστεί, να αναπαραχθεί και να γίνει εξαιρετικά μολυσματικός χωρίς κίνδυνο εξάπλωσης.

… Προτού επιβληθεί οποιαδήποτε απαγόρευση ταξιδιού, ένα σώμα στρατευμάτων αντικατάστασης αναχώρησε από το Camp Devens (έξω από τη Βοστώνη) για το Camp Upton, Long Island, το σημείο αποβίβασης του στρατού για τη Γαλλία, και πήρε μαζί τους τη γρίπη.

Οι ιατροί στο Upton δήλωσαν ότι έφτασε «απότομα» στις 13 Σεπτεμβρίου 1918, με 38 εισαγωγές στο νοσοκομείο, ακολουθούμενες από 86 την επόμενη μέρα και 193 την επόμενη.

Οι εισαγωγές στο νοσοκομείο κορυφώθηκαν στις 4 Οκτωβρίου με 483 και μέσα σε 40 ημέρες, ο Camp Upton έστειλε 6.131 άνδρες στο νοσοκομείο για γρίπη. Κάποιοι ανέπτυξαν πνευμονία τόσο γρήγορα που οι γιατροί το διάγνωσαν απλά παρατηρώντας τον ασθενή αντί να ακούνε τους πνεύμονες… »(7)

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν η μόνη χώρα που είχε το πειραματικό βακτηριακό εμβόλιο του Rockefeller Institute.

Μια έκθεση του 1919 από το Ινστιτούτο αναφέρει:

«Πρέπει να γίνει αναφορά πριν από την είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών στον πόλεμο (τον Απρίλιο του 1917) το Ινστιτούτο είχε ξαναρχίσει την προετοιμασία αντιμίνκοκοκοκτικού ορού, προκειμένου να ικανοποιήσει τα αιτήματα της Αγγλίας, της Γαλλίας, του Βελγίου της Ιταλίας και άλλων χωρών.»

Η ίδια έκθεση αναφέρει:

«Προκειμένου να καλυφθεί η ξαφνικά αυξημένη ζήτηση για τους θεραπευτικούς ορούς που εκπονήθηκαν στο Ινστιτούτο, δημιουργήθηκε γρήγορα ένας ειδικός σταύλος για άλογα…» (8)

Ένας πειραματικός αντιμυκηνοκοκτικός ορός φτιαγμένος σε άλογα και εγχυμένος σε στρατιώτες που θα εισέρχονταν στις περιορισμένες και ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης του πολέμου… τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Ο βακτηριακός ορός παρασκευάζεται σε άλογα στο Ινστιτούτο Rockefeller που εγχύθηκε σε στρατιώτες των ΗΠΑ και διανεμήθηκε σε πολλές άλλες χώρες υπεύθυνες για τα 50-100 εκατομμύρια άτομα που σκοτώθηκαν από βακτηριακές λοιμώξεις του πνεύμονα το 1918-19;

Το Ινστιτούτο αναφέρει ότι διανέμει τον ορό βακτηρίων στην Αγγλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία και σε άλλες χώρες κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν είναι αρκετά γνωστό για το πώς αυτές οι χώρες πειραματίστηκαν στους στρατιώτες τους.

Ελπίζουμε οι ανεξάρτητοι ερευνητές να ρίξουν μια ειλικρινή ματιά σε αυτά τα ερωτήματα.

Why the 1918 Spanish Flu Probably Didn’t Originate in Spain




ARVE

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ «ΚΑΛΕΣ» ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

Δεν πιστεύυμε ότι οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε αυτά τα πειράματα εμβολίων προσπαθούσε να βλάψει κανέναν.

Κάποιοι θα δουν το όνομα Rockefeller και θα φωνάξουν. «Illuminati!» ή «σφαγή του κοπαδιού!»

Δεν πιστεύουμε ότι συνέβη αυτό.

Η τυπική ιατρική κρίση είναι υπεύθυνη – οι γιατροί «παίζουν τον Θεό», πιστεύοντας ότι μπορούν να εξημερώσουν τη φύση χωρίς να δημιουργούν απρόβλεπτα προβλήματα.

Με την ιατρική κρίση, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τα τελευταία 100 χρόνια.
ΤΩΡΑ ΤΙ?

Η βιομηχανία εμβολίων ψάχνει πάντοτε για ανθρώπους σε τεστ. Έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία όταν είναι σε θέση να βρουν πληθυσμούς που δεν είναι σε θέση να αρνηθούν.

Στρατιώτες , βρέφη, άτομα με ειδικές ανάγκες, κρατούμενοι, εκείνοι στις αναπτυσσόμενες χώρες – όποιος δεν είναι σε θέση να αρνηθεί.

Ο πειραματισμός εμβολίων σε ευάλωτους πληθυσμούς δεν είναι ζήτημα του παρελθόντος.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο κλιπ του Δρ Stanley Plotkin όπου περιγράφει τη χρήση πειραματικών εμβολίων για ορφανά, τους ψυχικά καθυστερημένους, τους κρατούμενους και αυτούς που βρίσκονται κάτω από την αποικιοκρατία.

Η κατάθεση έγινε τον Ιανουάριο του 2018. Η ύβρεια της ιατρικής κοινότητας είναι η ίδια ή χειρότερη τώρα από ό, τι πριν από 100 χρόνια.

Παρακολουθήστε καθώς ο Δρ Plotkin παραδέχεται ότι γράφει:

«Το ερώτημα είναι αν πρόκειται να πραγματοποιήσουμε πειράματα σε ενήλικες που λειτουργούν πλήρως και σε παιδιά που είναι δυνητικά συνεισφέροντες στην κοινωνία ή να πραγματοποιήσουν αρχικές μελέτες σε παιδιά και ενήλικες που έχουν ανθρώπινη μορφή αλλά όχι σε κοινωνικό δυναμικό».

Dr. Stanley «Human-in-Form» Plotkin, re: experiments on orphans/mentally retarded/prisoners




ARVE

Εν μέρει επειδή η παγκόσμια κοινότητα γνωρίζει καλά τις ιατρικές αβέβαιες και καλά γνωστές τις κακές επιδόσεις της ιατρικής ηθικής, η Οικουμενική Διακήρυξη για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ανέπτυξε διεθνή πρότυπα σχετικά με το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με την προληπτική ιατρική διαδικασία όπως ο εμβολιασμός.

Η διεθνής κοινότητα γνωρίζει πολύ καλά ότι η φαρμακευτική βιομηχανία κάνει λάθη και είναι πάντα σε επιφυλακή για θέματα δοκιμών σε ανθρώπους.

Η Διακήρυξη αναφέρει ότι τα άτομα έχουν το ανθρώπινο δικαίωμα να συναινέσουν σε οποιαδήποτε προληπτική ιατρική παρέμβαση όπως ο εμβολιασμός.

Άρθρο 3 – Ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ανθρώπινα δικαιώματα

  1. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι θεμελιώδεις ελευθερίες πρέπει να γίνονται πλήρως σεβαστά.
  2. Τα συμφέροντα και η ευημερία του ατόμου πρέπει να έχουν προτεραιότητα έναντι του αποκλειστικού συμφέροντος της επιστήμης ή της κοινωνίας.

Άρθρο 6 – Συγκατάθεση

  1. Οποιαδήποτε προληπτική, διαγνωστική και θεραπευτική ιατρική παρέμβαση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο με την προηγούμενη, δωρεάν και ενημερωμένη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου, βάσει επαρκών πληροφοριών. Τ

Συμφωνεί ότι πρέπει, όπου ενδείκνυται, να είναι ρητή και μπορεί να αποσυρθεί από τον ενδιαφερόμενο ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο χωρίς μειονέκτημα ή προκατάληψη.

Το καθαρό νερό, η αποχέτευση, οι τουαλέτες, τα ψυγεία και η υγιεινή διατροφή έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν πολύ περισσότερα για την προστασία της ανθρωπότητας από μολυσματικές ασθένειες από οποιοδήποτε πρόγραμμα εμβολίων.

Ο γιατρός και η βιομηχανία εμβολίων έχουν σφετεριστεί ότι δικαίως ανήκει σε υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς και πολεοδόμους.

Για τους λόγους αυτούς, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης θα πρέπει να προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες των ατόμων να εξαιρεθούν από προγράμματα εμβολίων μέσω εξαιρέσεων.

Η ύβρισα της ιατρικής κοινότητας δεν θα φύγει ποτέ. Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να γνωρίζουν ότι τα εμβόλια όπως όλες οι ιατρικές παρεμβάσεις δεν είναι αλάνθαστα.

Τα εμβόλια δεν είναι μαγικά. Όλοι έχουμε διαφορετική ευαισθησία σε ασθένειες. Τα ανθρώπινα όντα δεν είναι ένα μέγεθος για όλους.

Το 1918-19, η βιομηχανία εμβολίων πειραματίστηκε σε στρατιώτες, πιθανότατα με καταστροφικά αποτελέσματα.

Το 2018, η βιομηχανία εμβολίων πειραματίζεται σε βρέφη κάθε μέρα. Το πρόγραμμα εμβολίων δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ όπως έχει δοθεί.

Τα αποτελέσματα του πειράματος είναι: 1 στα 7 παιδιά από την Αμερική έχουν κάποια μορφή ειδικής αγωγής και πάνω από το 50% έχουν κάποια μορφή χρόνιας ασθένειας. (12)

Το 1918-19, δεν υπήρξε παρακολούθηση της ασφάλειας μετά τη χορήγηση εμβολίων.

Το 2018, ουσιαστικά δεν υπάρχει παρακολούθηση ασφάλειας μετά τη χορήγηση εμβολίου.

Ποιος σας έδωσε ακριβώς αυτη τη γρίπη στο Rite Aid; Έχετε τον αριθμό κυψέλης του υπαλλήλου του καταστήματος εάν κάτι πάει στραβά;

Το 1918-19, δεν υπήρχε ευθύνη έναντι του κατασκευαστή για τραυματισμούς ή θάνατο που προκλήθηκαν από εμβόλια.

Το 2018, δεν υπάρχει ευθύνη για τους κατασκευαστές εμβολίων για τραυματισμούς ή θάνατο που προκλήθηκαν από εμβόλια, η οποία επισημοποιήθηκε το 1986. (13)

Το 1918-19, δεν υπήρξε ανεξάρτητη ερευνητική συνέχεια που να αμφισβητεί την επίσημη ιστορία ότι η «Ισπανική Γρίπη» ήταν κάποια μυστηριώδης ασθένεια που έπεσε από τον ουρανό.

Πιθανώς πολλοί από αυτούς στο Rockefeller Institute ήξεραν τι συνέβη και ότι πολλοί από τους γιατρούς που έδωσαν τα εμβόλια στα στρατεύματα ήξεραν τι συνέβη, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ νεκροί.

Το 2018, η φαρμακευτική βιομηχανία είναι ο μεγαλύτερος δωρητής καμπάνιας στους πολιτικούς και ο μεγαλύτερος διαφημιζόμενος σε όλες τις μορφές μέσων, οπότε δεν έχουν αλλάξει πολλά εδώ και 100 χρόνια.

Αυτή η ιστορία πιθανότατα θα αγνοηθεί από τα κύρια μέσα ενημέρωσης επειδή οι μισθοί τους καταβάλλονται από φαρμακευτικές διαφημίσεις.

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάποιον να λέει «τα εμβόλια σώζουν ζωές», θυμηθείτε ότι η πραγματική ιστορία του κόστους / οφέλους των εμβολίων είναι πολύ πιο περίπλοκη από το σύνθημα των τριών λέξεων.

Να θυμάστε επίσης ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν σκοτώσει 50-100 εκατομμύρια ανθρώπους το 1918-19.

Εάν είναι αλήθεια, αυτά τα κόστη υπερέβαιναν κατά πολύ οποιοδήποτε όφελος, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι και οι μηχανικοί έκαναν, και συνεχίζουν να κάνουν, την πραγματική εργασία που μειώνει τη θνησιμότητα από ασθένειες.

Τα εμβόλια δεν είναι μαγικά. Τα ανθρώπινα δικαιώματα και η βιοηθική είναι εξαιρετικά σημαντικά.

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να κατανοήσουν το ιστορικό των ιατρικών αντιδράσεων και να προστατεύσουν τα ατομικά και γονικά ανθρώπινα δικαιώματα, όπως περιγράφεται στην Οικουμενική Διακήρυξη για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

San Francisco Paid the Price for Lifting Spanish Flu Lockdown Early | NowThis




ARVE

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ (αυτοματη μεταφραση)
ΠΗΓΗ: www.nikosxeiladakis.gr

Χρόνος ανάγνωσης: 14 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 14 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ