Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
«Έκρηξη» Β.Τσιάρτα για «Επιτροπή Ελλάδα '21»: «Βάλατε τον Αντετοκούνμπο και όχι τον Γκάλη - Η ιστορία δεν ξαναγράφεται»
«Έκρηξη» Β.Τσιάρτα για «Επιτροπή Ελλάδα ’21»: «Βάλατε τον Αντετοκούνμπο και όχι τον Γκάλη – Η ιστορία δεν ξαναγράφεται»

«Έκρηξη» Β.Τσιάρτα για «Επιτροπή Ελλάδα ’21»: «Βάλατε τον Αντετοκούνμπο και όχι τον Γκάλη – Η ιστορία δεν ξαναγράφεται»

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αφίσα της επιτροπής «Greece 2021» για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση έφερε την διαδικτυακή αντίδραση του Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος σε μια έκρηξη λογικής δήλωσε ότι δεν έχει θέση στην καμπάνια της Επιτροπής « Ελλάδα 2021», για τις εκδηλώσεις τιμής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, γιατί απλά είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται για τα δικά του συμβόλαια, σε αντίθεση με τους παίκτες που έφεραν βραβεύσεις και επιτυχίες στην χώρα αλλά δεν βρέθηκε χώρος για μια τους φωτογραφία!

 

Ο Βασίλης Τσιάρτας που πρωταγωνίστησε στα γήπεδα με την φανέλα της ΑΕΚ, της Σεβίλλης και της Εθνικής ομάδας, όντας μέλος της στο Euro 2004 στην Πορτογαλία, θεωρεί ότι είναι λάθος η παρουσία του Γιάννη στην καμπάνια, κάνοντας λόγο μάλιστα για αλλοίωση του εορτασμού για τα 200 χρόνια, εξαπολύοντας επίθεση κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Συγκεκριμένα, γράφει: « Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούνμπο στο NBA και μπράβο του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Βασίλης Τσιάρτας:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης.

Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

Δείτε εδώ το ποστ του Βασίλη Τσιάρτα:

ΠΗΓΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ / ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΘΟΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ, ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ:

«ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΩΝ, Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.»

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ Η ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗ ΕΞΕΛΙΞΙΜΗ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ, ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΚΑΤΑ ΝΟΣΦΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΥΠΈΡΒΑΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤ’ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ, ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ…

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΥΔΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝAΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ.

ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΟΠΛΙΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,  Π Ρ Ο Β Α Ι Ν Ο Υ Μ Ε  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ «ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ», ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ – 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΥΘΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΑΙΑ.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΝΟΜΕΝΗ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΜΟΝΟΑ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (Ε.ΣΥ.), ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ.

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ – ΟΠΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΥΓΙΗΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ».

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ – ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ.», ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ» – ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ as-esypamvotidos.blogspot.com

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ