ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV https://www.facebook.com/webtvargo.

 

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ.

 

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ Η Η.Π.Α ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗ, ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ΡΟΔΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ (ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 1982 (UNCLOS) ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΔΙΚΙΑΣ (EQUITY). ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΑΟΠΛΗ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΝΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ.

 

ΠΗΓΗ

 

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1.       Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2.       Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3.       Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4.       Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5.       Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6.       Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7.       Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8.       Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9.       Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10.    Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1.       Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσία τους προς την Πολιτεία.

1.2.       Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.

1.3.       Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.

1.4.       Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.

1.5.       Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.

1.6.       Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.

1.7.       Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .

1.8.       Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.

1.9.       Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.

1.10.    Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.

1.11.    Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.