“Στα όπλα” οι στρατιωτικοί ιατροί! Σκληρή ανακοίνωση από την ΕΣΤΙΑ
“Στα όπλα” οι στρατιωτικοί ιατροί! Σκληρή ανακοίνωση από την ΕΣΤΙΑ

“Στα όπλα” οι στρατιωτικοί ιατροί! Σκληρή ανακοίνωση από την ΕΣΤΙΑ

Οι “ενοχλήσεις” που δέχονται στρατιωτικοί ιατροί για τη συμμετοχή τους στην ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, προκάλεσε την ανακοίνωση της που ακολουθεί. Είναι όντως παράδοξο που στο ΥΠΕΘΑ δεν έχουν ενοχληθεί ούτε στο ελάχιστο από τις συμπεριφορές κάποιων που δηλώνουν “συνδικαλιστές” και μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στα υπουργικά γραφεία και στο γραφείο του γγ του ΥΠΕΘΑ κι έχουν”κάψα” για τη συμμετοχή ιατρών σε επιστημονικό σωματείο!

Η ανακοίνωση:

Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις μεθοδεύσεις κάποιων αντισυνταγματικά κινούμενων συλλογικοτήτων, που έχουν διεισδύσει νομότυπα στις ιεραρχικές δομές του ελληνικού κράτους και έχουν και το θράσος, με παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες, να κινούνται εναντίον των μελών μας.

Η προσπόριση κέρδους, πολιτικού, οικονομικού και ενίοτε και κέρδους προώθησης σε θέσεις, δια του υποβιβασμού και υποτίμησης αλλά και της επιστημονικής προσφοράς των στρατ. Ιατρών, μας έχει βρεί απέναντι, ιδιαίτερα δε όταν όλο αυτό γίνεται μεθοδευμένα και με την κάλυψη σε πολλές περιπτώσεις απίθανων νομοθετημάτων όπως ο ν.3257/2004 ο οποίος δεν είναι ο μόνος.

Ο Επιστημονικός μας όμιλος, επ ουδενί λόγω, δεν δέχεται την μετατροπή των εκφραστών της Στρατιωτικής Ιατρικής Τέχνης σε νυστέρια με εγκέφαλο τα οποία θα τα κινεί η οποιαδήποτε γραφειοκρατική συλλογικότητα υποβιβάζοντας την επιστημονική ιδιότητα των Στρατιωτικών Ιατρών.

Αυτήν την στιγμή η ΕΣΤΙΑ χωρίς να θέλει να επηρεάσει τις ατομικές νομικές ενέργειες στις οποίες θα καταφύγουν τα μέλη της που θίγονται απο τον οιονδήποτε, ήδη κινείται προς την διερεύνηση των νομικών θέσεων, που αφορούν την παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων, απο  πρόσωπα που εκ του όρκου τους απαιτείται να υπερασπίζονται το Σύνταγμα ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ, ώστε να λογοδοτήσουν για την οποιαδήποτε περίπτωση παρανομίας και κατάχρησης εξουσίας…

Διότι ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Το οπλοστάσιο της ΕΣΤΙΑ εκτείνεται στην ενημέρωση των Ευρωπαικών Θεσμών και απο εδώ και μπρός του Διεθνούς Τύπου με τον οποίο είναι σε άμεση πλέον επαφή τα μέλη της Ενώσεως στο εξωτερικό και σύντομα θα υπάρξει και η κατάλληλη ενημέρωση της πολιτικής εξουσίας και τα αντίστοιχα διαβήματα.

Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να διώκονται  οι συναδελφοί μας απο γραφειοκρατικές και γραφικές συλλογικότητες, που  αντιμετωπίζουν το κράτος ως μια πλατφόρμα παροχών  μέσα στις οποίες βρίσκονται και οι στρατ. ιατροί. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 

Η ΕΣΤΙΑ είναι στο πλευρό κάθε αδικούμενου και δοκιμαζόμενου συναδέλφου του οποίου η επιστημονική ιδιότητα υποβαθμίζεται και χρησιμοποιείται για να εξυπηρετήσουν κάποιοι αλλότριες επιδιώξεις και αυτό προβλέπεται απο τον καταστατικό της χάρτη. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους πολίτες συναδέλφους μας, οι οποίοι σίγουρα γεύονται τα συμπλέγματα κατωτερότητος αρκετών απο αυτούς που ευεργετούν.

Έστω και με όλες αυτές τις οχλήσεις η Ένωση προχωρά στο εκπαιδευτικό της έργο και προαναγγέλει 2 σεμινάρια, ένα εκ των οποίων αφορά την χειρουργική επι του πεδίου της μάχης και ένα επιπλέον που θα αφορά το MEDICAL IΝΤELLIGENCE.

Στα σεμινάρια θα διδάξουν αναγνωρισμένοι στρατ. Ιατροί φίλιων κρατών αλλά και έλληνες στρατ. Ιατροί.

Στο πρώτο σεμινάριο, επιτρέπεται και η συμμετοχή πολιτών συναδέλφων μας

Στο δεύτερο σεμινάριο  επιτρέπεται η συμμετοχή ΜΟΝΟΝ Ελλήνων Στρατ. Ιατρών, εε και εα , ενώ δύνανται να συμμετέχουν και συνάδελφοι εε και εα εκτός υγειονομικού, που το αντικείμενό τους σχετίζεται με το θέμα, αλλά το κόστος θα  επιβαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους.
Ο Τόπος και ο χρόνος θα καθοριστούν με νεώτερη ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται και ο τρόπος δήλωσης συμμετοχής.

Μέρος των εξόδων θα καλυφθεί απο την ΕΣΤΙΑ και φίλους χορηγούς, ενώ θα απονεμηθούν και βαθμοί συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

ΠΗΓΗ: militaire.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία... Ε.ΣΥ;;; ΤΙ ΕΧΕΙΣ;;;
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Η ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ...
ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 3/11/2018
Επισμηνίας λογοκριτής από το Facebook στην Ελλάδα
ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΠΥΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΕΛΤΑ: Βρέθηκαν 21 υπάλληλοι με πλαστά απολυτήρια λυκείου!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πότε θα διαγράφονται τα χρέη σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ή περί: ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ...
Νύχτα ντροπής: ‘Βάρεσαν στο ψαχνό’ -Στο νοσοκομείο Δήμαρχος-Πρόεδρος κληρικών(ΒΙΝΤΕΟ)
Κατάσχεση του πατρικού σπιτιού συνταξιούχου για χρέη 1.400 ευρώ στον ΕΝΦΙΑ. 
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΑΨΥΧΑ ΖΟΜΠΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Θεοδωρικάκος: Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για την πολιτογράφηση αλλογενών αλλοδαπών
Εχουν παίξει την Πανδημία στο χρηματιστηριακό καζίνο! - Βόμβα με τα ¨ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"